Beauty

4 Tips voor voller en dikker haar

De meeste vrouwen dromen van lange, dikke lokken. De gelukkigen onder ons hebben dat van zichzelf, maar veel vrouwen kampen met haaruitval of dunner wordend haar. Benieuwd wat je ertegen kunt doen? Lees dan vooral even verder.

In beeld: dit is waarom je make-up niet te...

Als je een uitgesproken lippenstift hebt die je niet dagelijks gebruikt, kan-ie soms weken of zelfs maanden onderin een la verdwijnen. Om ‘m vervolgens weer te herontdekken en gewoon weer te gebruiken. Het is natuurlijk fantastisch dat het product zo lang mee gaat, maar in werkelijkheid is het niet zo fijn als je denkt.

De grootste voordelen van vitamine C-serum volgens dermatologen

Geen wonder dat veel mensen hun skincare routine hebben aangevuld met dit product.

Waarom je dagcrème nooit als nachtcrème moet gebruiken

Het maakt toch echt een groot verschil voor je huid.

5 Onverwachte redenen waarom je wallen hebt

Dat onvoldoende slaap niet bepaald positief is voor een frisse uitstraling, weten we wel. Maar er zijn ook andere boosdoeners.

4 Redenen waarom je huid zo droog is

In deze tijd van het jaar is het makkelijk om het weer de schuld te geven van je droge huid. We zijn ons er maar al te goed van bewust dat koude temperaturen en de verwarming het vocht in onze huid ernstig kan aantasten. Maar er zijn nog veel meer dingen die de oorzaak kunnen zijn van je droge huid.

5 Beauty fouten waardoor je ouder lijkt

Wordt je vaak ouder geschat dan dat je eigenlijk bent? Dat kan komen door je make-up. We zetten de vijf grootste fouten voor je op een rij zodat jij weer je sprankelende zelf kunt zijn.

Tip: zo vind je de perfecte nude lippenstift voor...

Heb jij vaak problemen met het vinden van de juiste nude lippenstift kleur bij jouw skin tone? De oplossing is nabij met deze handige tip.

Zie ook