Gellak: de beste vriend van je manicure

Van naturel tot kleurrijk!

geklak

Een manicure is heerlijk: je nagels even goed schoonmaken, verzorgen en gewoon even wat liefde geven. Dat heb je wel verdiend. Heel veel mensen denken dat gellak en een manicure niet samengaan. Ze denken dat gellak schadelijk is, maar dat is helemaal niet zo! Gellak is de perfecte aanvulling op je manicure.

Scheuren je nagels snel in? Ben je een nagelbijter? Of vind je gewoon dat je je nagels wel wat extra liefde verdienen? Gellak is het antwoord! Met gellak kun je nagels beschermen tegen schade en er ook nog eens prachtig uitzien: een echte win-winsituatie dus! 

Waarom kiezen voor gellak?

De meeste mensen kiezen voor gellak omdat het er mooi uitziet en dat is natuurlijk ook zo. Je hebt allerlei verschillende kleuren gellak, je kunt verschillende ontwerpen maken en je creativiteit volledig de vrije loop geven. Super leuk dus, maar gellak is ook nog eens goed voor je nagels. Mits je kiest voor gellak van goede kwaliteit. Veel soorten gellak zijn gemaakt met voedende ingrediënten die je nagels gezond houden en beschermen tegen schade van buitenaf. Als je zwakke nagels hebt die snel inscheuren, kan gellak helpen om dit tegen te gaan. Ook voor nagelbijters is gellak een goede manier om van deze gewoonte af te komen en je manicure langer mooi te houden. 

Wat kun je met gellak?

Eigenlijk kun je alles met gellak. Je kunt ervoor kiezen om je nagels in een kleur te lakken, maar je kunt ook de meest uitgebreide designs maken op je nagels. Je kunt er een manicure of zelfs een pedicure mee versterken door je nagels nog mooier te maken. Je kunt het voor jezelf doen, maar ook voor anderen. Je kunt er lekker creatief mee zijn en je kunt heerlijk ontspannen terwijl je je nagels wat liefde geeft en de mooiste creaties maakt. 

De perfecte toevoeging voor je self-care day

Je nagels doen hoort natuurlijk bij een echte self-care day. Maar gewone nagellak is vaak onhandig. Het droogt langzaam, je stoot het zo af en het blijft überhaupt niet lang zitten. Gellak is dan de perfecte oplossing. Pak je gezichts- en haarmasker erbij, zoek een comfortabel plekje, kies je beautyproducten uit, zet je favoriete serie op en jouw self-care day is helemaal compleet. Het is zo belangrijk om af en toe even af te schakelen en wat tijd te maken voor jezelf. Dat heb je verdiend! 

Beauty
  • Pexels