Dit zijn de drie nagellakkleuren die we komende zomer veel gaan zien

Aan deze kleuren kunnen wij wel wennen. 

nagellakkleuren

Deze maand hebben we al een paar keer mogen genieten van zomerse dagen, maar de zomer moet officieel nog beginnen. Welke nagellakkleuren het aankomende seizoen helemaal hot worden? Dit zijn de drie trendy kleuren:

Mintgroen/pastel

Geen fan van felle kleuren op je nagels? Dan is dit een trend voor jou. Deze zomer zullen pastelkleuren weer op vele nagels pronken. Baby roze en zacht citroen blijven trendy kleuren, maar de pasteltinten die het populairst worden? Dat zijn mint- en pistachegroen. Twee tinten die fris zijn, maar toch ook warm aanvoelen.

Oceaan groen

Welke waterkleur je dit seizoen ook kiest, met elke tint zit je goed. Onze favorieten? Oceaangroen en -blauw en kobaltblauw.

Kersenrood

Hoewel de donkerrode kleur van kersen vaak populair is in de herfst, mogen we onze nagels al een seizoen eerder in deze kleur lakken. Lak je nagels dus naar hartenlust in het kersenrood.

Overigens zijn kerspatronen ook de nailarttrend van de zomer. Zo zullen we regelmatig kleine kersen op nagels zien. Hoe leuk!

Altijd goed

Overigens zijn er ook genoeg kleuren die niet gevoelig zijn voor trends. Zo is een french manicure (in verschillende kleuren) altijd classy, is een parelmoerkleurige nagel altijd chic en staat lichtroze altijd romantisch en tijdloos. Lakken maar!

Beauty
  • Cosmopolitan
  • Adobe Stock