Een collageen shotkuur: alles wat je moet weten over de nieuwste huidverzorgingstrend voor een stralende huid

Verschillende studies hebben aangetoond dat het de zichtbare tekenen van het ouder worden vermindert.

Swisse Beauty Collageen+

Als je denkt aan je gezondheid, denk je aan organen als je hart, longen en nieren. Maar wist je dat je huid je grootste orgaan is? Je hebt maar één huid waar je je hele leven mee moet doen, dus ook daar moet je goed voor zorgen. En dus smeren we ons suf met crèmes, serums en scrubs. Volgens Swisse Beauty komt schoonheid echter van binnenuit en kun je het dus beter bij de kern aanpakken.

Shotkuur

Vroeg of laat worden we allemaal ouder. Ook je huid moet eraan geloven. Een huid die veroudert komt doordat er te weinig hyaluronzuur aanwezig is en er een steeds tragere vernieuwing van collageen plaatsvindt. Dat is hartstikke normaal, maar hoe fijn is het als je moeder natuur een handje kunt hulpen? Met Swisse Beauty Collageen+, een unieke 10-daagse shotkuur, verhoog je het collageen en hyaluronzuur niveau in de huid. Dé toverwoorden voor een gezonde, stralende en elastische huid.

De kuur is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, getest door duizenden consumenten én uitgeroepen tot Product van het jaar 2021. Dat betekent dus veel goeds.

Anti-aging

Hoe het werkt? Tien dagen lang neem je iedere dag een shot. Gewoon zo, of door een smoothie heen. Ieder shot bevat collageen, hyaluronzuur en antioxidanten. Swisse maakt gebruik van gehydrolyseerd collageen, wat betekent dat het in feite in stukjes is geknipt. Hierdoor is het beter opneembaar door de huid. Hyaluronzuur is in staat om grote hoeveelheden water aan zich te binden en werkt daardoor vochtinbrengend zoals geen ander ingrediënt dat doet. Het verfrist de bovenste huidlagen, waardoor je huid er zachter en gladder uitziet. De Swisse Beauty Collageen+ kuur is dus een echt anti-aging product dus dat de zichtbare tekenen van het ouder worden vermindert. Je bestelt 'em hier.

Stralende huid

Als onderhoudskuur gebruik je vervolgens een van de andere twee andere premium supplementen die alle ingrediënten in zich hebben om de schoonheid van binnenuit te ondersteunen: Swisse Collageen tabs en Swisse Haar Huid Nagels tabs. Tot 40 jaar oud neem je één tab per dag, van 40 tot 50 jaar oud zijn het er twee en vanaf 50 jaar drie tabs per dag. Dat het effect heeft, daar hoef je niet over te twijfelen, want verschillende studies hebben bewezen dat je huid er na gebruik van de shotkuur gevolgd door de tabletten als onderhoudskuur na 4 tot 8 weken mooier uitziet. Let's go!

Beauty
  • Swisse Beauty
  • iStock, Swisse Beauty