Maakt Céline Dion haar muzikale comeback tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen?

Dat zou toch helemaal geweldig zijn?!

Céline Dion

Céline Dion kampt al een aantal jaar met het zogeheten stiff-person-syndroom. Vanwege de ziekte heeft de zangeres alle optredens van de laatste tijd af moeten zeggen, maar in haar documentaire – I am: Céline Dion – zagen we echter dat ze erop gebrand is een muzikale comeback te maken. En dat moment lijkt nu toch echt daar, want naar verluidt gaat Céline optreden tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen aanstaande vrijdag.

Geruchten

De geruchtenmolen rondom Céline Dion draaide de afgelopen weken overuren, maar inmiddels lijkt TMZ er zeker van te zijn dat we de artieste aanstaande vrijdag weer gaan zien schitteren in Parijs. Dion werd gisteren namelijk al in de Franse hoofdstad gespot, bij het hotel waar ook Lady Gaga logeert. En laat het nou toevallig net zo zijn dat ook zíj hoog op het lijstje van vermoedelijke headliners staat...

Naar verluidt zal de zangeres rijkelijk worden beloond voor haar inspanningen. Zo weten bronnen van de Amerikaanse showbizzsite te vertellen dat ze, voor het zingen van één(!) nummer, maar liefst 2 miljoen euro ontvangt. Maar goed, het is dan ook een unicum dat Céline Dion – hoogstwaarschijnlijk – eindelijk weer op het podium staat.

Eerdere vermoedens

Eerder deze maand liet de Amerikaanse presentatrice Hoda Kotb al doorschemeren dat ze een comeback van Céline Dion tijdens het grootse sportevenement vermoedde. Onlangs kreeg ze namelijk de eer om de zangeres te interviewen, waarbij ze het natuurlijk niet kon laten om te polsen wanneer Céline verwachtte het podium weer te betreden. De zangeres zou hierop hebben gereageerd door toestemming aan haar management te vragen om de vraag te antwoorden, maar zij riepen echter gelijk dat ze absoluut niets mocht verklappen!

To be continued...

Afgelopen december vertelde Céline's zus, Claudette Dion, nog aan TMZ dat de kans klein was dat ze ooit weer op het podium zou staan: "Ze heeft helemaal geen controle meer over haar spieren." Toch bleef de zangeres zelf altijd optimistisch. In een interview met Vogue France vertelde ze dat ze er hard voor werkte om weer aan het werk te kunnen. "Vijf dagen per week doe ik aan atletiek, fysieke en vocale therapie", aldus de zangeres.

Zeker weten of ze aanstaande vrijdag op het podium in Parijs verschijnt doen we dus niet, maar het zou wel een geweldige beloning zijn voor toewijding om te herstellen de afgelopen tijd. Fingers crossed!

Personality
  • De Telegraaf, Libelle, TMZ
  • NL Beeld