Elegance Beauty Favorites: de nieuwste beauty lanceringen op een rij

De favoriete nieuwe make-up, hair- en skincare producten van de Elegance redactie.

Beauty Favorites

Beautyproducten, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Daarom delen we hier de favoriete nieuwe make-up, hair- en skincare producten van de Elegance redactie die de afgelopen tijd gelanceerd werden.

Nieuwste producten

Op de redactie zijn we altijd op de hoogte van de laatste beautylanceringen. We ruiken als eerste nieuwe geuren, smeren als eerste nieuwe crèmepjes en testen als eerste nieuwe beauty tools en gadgets. Jawel, het is één grote beauty-speeltuin hier! We doen met alle liefde het voorwerk voor je en delen alleen de crème de la crème hier op Elegance.nl.

Labareau - The Discovery Kit

Lindsay van der Looij's anti-aging skincare merk Labareau verovert de beautymarkt wederom met hun nieuwste lancering: The Discovery Kit. Deze set is perfect om mee te nemen op reis en bestaat uit alle best selling Labareau producten. Om precies te zijn bevat de kit: de krachtige collageen serums met unieke SAX-12 technologie voor dag en nacht, een peeling die je kunt vergelijken met een at-home of at-holiday facial én een extreem hydraterende en volumegevende creme. Precies wat je huid nodig heeft om weer in balans te komen!

The Discovery Kit - €249

Comme Ça - La Crème Cleanser

Een andere favoriet: de La Crème Cleanser van vegan skincaremerk Comme Ça. Dankzij de balsemachtige textuur verwijdert de crème moeiteloos make-upresten, vuil en olie, zonder je huid van zijn natuurlijke oliën te ontdoen. Daarnaast zorgt de cleanser voor diepe hydratatie en maakt de combinatie van exotische papaja- en ananas-enzymen, welke een exfolierende werking hebben, je gezicht zijdezacht. Wanneer je huid wat extra liefde nodig heeft, kun je de reiniger ook gebruiken als een hydraterend gezichtsmasker.

La Crème Cleanser - €43

Charlotte Tilbury - Unreal Skin Sheer Glow Tint Hydrating Foundation Stick

Charlotte Tilbury's bracht 20 juni de Unreal Skin Sheer Glow Tint Hydrating Foundation Stick uit. Dit baanbrekende product, een all in one stick, biedt een foundation-ervaring zonder foundation en zorgt voor vervaging, egalisatie en een sheer-to-light, opbouwbare dekking voor een zachte, etherische gloed. De Unreal Skin stick is verrijkt met voedende ingrediënten zoals Collageneer™ en hyaluronzuur, waardoor het product er niet alleen meteen mooier op de huid uitziet, maar ook de huidbarrière na verloop van tijd versterkt. De Unreal Skin Foundation Stick is verkrijgbaar in twintig tinten.

Unreal Skin Sheer Glow Tint Hydrating Foundation Stick - €47

GHD - GHD Pink Limited Edition Collectie

De Pink Limited Edition Collectie is een samenwerking tussen Pink Ribbon en GHD. Ieder jaar slaan zij de handen ineen om meer bewustwording te creëren en geld in te zamelen voor borstkankerorganisaties door middel van hun limited edition-tools in de kleur roze. De collectie bestaat dit jaar uit de ghd platinum+™ styler, ghd max styler, ghd gold® styler, ghd helios™ professionele föhn en ghd glide® hot brush. Bij elke aankoop van één van deze producten ontvang je ook een soft touch toolbar én gaat €10 naar Pink Ribbon Nederland.

GHD GLIDE® HOT BRUSH FONDANT PINK LIMITED EDITION GHD GOLD® FONDANT PINK LIMITED EDITION GHD HELIOS FONDANT PINK LIMITED EDITION GHD MAX FONDANT PINK LIMITED EDITION GHD PLATINUM+TM FONDANT PINK LIMITED EDITION

Elegance loves

Elke week delen we op Elegance onze favoriete nieuwe producten op het gebied van make-up, skincare, haarproducten en tools.

Denk aan de beste mascara voor volle wimpers, een haarserum voor glanzende lokken of een gezichtscrème waar je gegarandeerd een perzikhuidje van krijgt. Of wat dacht je van de nieuwste geurlanceringen, nagellakkleuren en beauty gadgets? Houd Elegance in de gaten om altijd op de hoogte te zijn.

Beauty
  • Adobe Stock