Win een Ember product naar keuze t.w.v. maximaal €199,95

Doe mee en maak kans! 

Ember

Stel je voor: nooit meer lauwe koffie of thee, maar een bakkie dat altijd perfect op temperatuur is. De producten van Ember maken het mogelijk! Het beste aan alles? Het merk, een voorloper in temperatuurbeheersingtechnologie, is sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar. En er is nog meer goed nieuws: wij mogen één product naar keuze weggeven. Doe je mee?

Ember

Ember wil de manier waarop mensen eten, drinken en leven revolutioneren. Het merk creëert en ontwerpt producten die zich toeleggen op temperatuurregeling op maat. Met de lancering van een serie mokken in Nederland, wil Ember de norm voor het genot van warme dranken herdefiniëren. De producten zijn namelijk voorzien van gepatenteerde technologie, waardoor ze in staat zijn ieder drankje op de perfecte temperatuur te houden. Ook niet onbelangrijk: de mokken zien er, met hun strakke, moderne design, prachtig uit.

Ember

De Ember mokken zijn niet alleen stijlvol, maar ook super praktisch. Met de Ember app kun je gemakkelijk de temperatuur instellen, presets voor je favoriete drankjes configureren en meldingen ontvangen wanneer je drankje de perfecte temperatuur heeft. Kortom: de producten van Ember maken je dagelijkse routine een stuk leuker en makkelijker!

Assortiment

Je kunt de producten van Ember nu vinden bij verschillende webshops zoals Bol.com, Coolblue.nl, Amac.nl, en Ember.com. Het assortiment bestaat inmiddels uit de Ember Mug2, Ember Cup, Ember Tumbler, en de Ember Travel Mug2+.

*Voor deze winactie zijn alle modellen inbegrepen behalve de Ember Cup.

De producten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, neem voor het uitgebreide assortiment een kijkje op de website van Ember.

Win, win, win

Wil jij kans maken op een product naar keuze van Ember? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij binnenkort de trotse eigenaar van een Ember-mok!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 31 juli 2024. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen, dan vervalt de prijs.

Win
  • Ember