Out now: de nieuwste editie van Elegance

In deze Elegance duiken we de winter in met veel wintermode, kerstshoppen in Londen, de iconische juwelen van Hollywood en een interview met Glenn Close.

Out now: de nieuwste editie van Elegance

In deze editie duiken we de winter in met veel wintermode - waarin zwart-wit , natuurtinten en sierbont centraal staan. Wij spreken we Glenn Close over ambitie, moederschap en Hollywood na #MeToo. Daarnaast kom je alles te weten over de iconische juwelen van Hollywood. Verder reizen naar het prachtige Londen om te shoppen voor kerst en kijken we binnen bij Anna Fendi in Rome.

Iconische juwelen van Hollywood

Van Grace Kelly en Audrey Hepburn tot Marilyn Monroe en Elizabeth Taylor. De sterren van weleer wisten hoe ze met juwelen moesten omgaan. Elegance dook in de archieven en zette de mooiste juwelendragers van oud- (en een beetje nieuw) Hollywood bij elkaar.

Scènes uit een huwelijk

Annemarie van Gaal en Rhandy Macnack stralen in scènes uit een huwelijk. Toen zij elkaar voor het eerst ontmoetten, sprong er onmiddellijk een vonk over. ‘Als Rhandy in Nederland was, waren we nooit meer een nacht zonder elkaar’

Elegance bestellen

Elegance ligt nu op de mat bij de abonnees en vanaf 8 november in de winkels. Bestel deze én eerdere edities hier online. Elegance als eerste ontvangen? Sluit dan hier een abonnement af  en ontvang een giftbox.