Elegance Beauty Favorites: de nieuwste beauty lanceringen op een rij

De favoriete nieuwe make-up, hair- en skincare producten van de Elegance redactie.

elegance favorites

Beautyproducten, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Daarom delen we hier de favoriete nieuwe make-up, hair- en skincare producten van de Elegance redactie die de afgelopen tijd gelanceerd werden.

Nieuwste producten

Op de redactie zijn we altijd op de hoogte van de laatste beautylanceringen. We ruiken als eerste nieuwe geuren, smeren als eerste nieuwe crèmepjes en testen als eerste nieuwe beauty tools en gadgets. Jawel, het is één grote beauty-speeltuin hier! We doen met alle liefde het voorwerk voor je en delen alleen de crème de la crème hier op Elegance.nl.

Elegance loves

Ondanks dat iedereen bepaalde favorieten is haar make-uptas heeft zitten, zoals die ene perfecte oogschaduwkleur, geweldige oogcrème en onmisbare wimperkruller, is het ook altijd leuk om te experimenteren met nieuwe producten. Hieronder de nieuwe producten waar wij op het moment geen genoeg van kunnen krijgen.

Cils Miraculeux Mascara – 7,8ml Kinfill Body Lotion • Santal & Cedar CONNECT-IN-COLOUR EYESHADOW PALETTE - Oogschaduwpalet Celenes by Sweden - Goji Berry Serum - 30ml M·A·CSTACK MASCARA IN CHESTNUT STACK M·A·CSTACK LEGIT LIFT LASH PRIMER PRO BROW DEFINER BROW PENCIL PRO LOCKED BROW GEL e.l.f. Stay All Night Micro-Fine Setting Mist SUPERCHARGED™ HA+PGA Triple-Action Intense Moisturizer Marie-Stella Maris Concentrated Hydrating Shampoo Objets d'Amsterdam 100 ml Marie-Stella Maris Concentrated Hydrating Conditioner 100 ml

Elke maand delen we op Elegance onze favoriete nieuwe producten op het gebied van make-up, skincare, haarproducten en tools.

Denk aan de beste mascara voor volle wimpers, een haarserum voor glanzende lokken of een gezichtscrème waar je gegarandeerd een perzikhuidje van krijgt. Of wat dacht je van de nieuwste geurlanceringen, nagellakkleuren en beauty gadgets? Houd Elegance in de gaten om altijd op de hoogte te zijn.

Beauty
  • Adobe Stock