Fashion Friday: het belangrijkste modenieuws van deze week

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven.

fashion friday

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven: in de Fashion Friday lees je het opvallendste modenieuws van deze week.

BIMBA Y LOLA

BIMBA Y LOLA lanceert met trots de nieuwste zomercollectie. Deze collectie bestaat uit een vrolijke selectie van diverse accessoires, tassen en schoenen die perfect zijn voor op en rondom het strand of zwembad.

Denk bijvoorbeeld aan stijlvolle tassen in verschillende vormen en kleuren, gevlochten van riet of voeg wat extra's toe aan je strandlook met de trendy hoedjes, petjes en kleurrijke zonnebrillen, of wikkel jezelf in met heerlijke zachte en kleurrijke handdoeken.

Dat is nog niet alles! Loop comfortabel met de vrolijke badslippers uit deze collectie in felle kleuren, of kies voor de prachtige espadrilles die effortless chic zijn. Deze collectie ademt de zorgeloze sfeer van zomers dagen en belooft een seizoen vol stijlvolle stranddagen.

This is Love Pride campagne van Calvin Klein

Calvin Klein heeft recent zijn This is Love campagne gelanceerd met in de hoofdrol Cara Delevingne en acteur en zanger Jeremy Pope terwijl ze Pride leven, uitdrukken en Pride vieren in de nieuwe collectie.

De Pride-collectie van 2024 brengt de klassieke ondergoed- en kledingsilhouetten van Calvin Klein tot leven door de levendige energie van Pride. Nieuwe Intenser Power ondergoedstijlen zijn vernieuwd met een gedurfde logo tailleband met een helder regenboogverloop voor een kleurrijke styling. De Calvin Klein's kenmerkende Cotton Stretch en Modern Cotton ondergoedstijlen zijn bewerkt in een scala aan gewaagde kleurinstellingen. Het Monogram Logo T-shirt en tanktop tonen het kenmerkende monogram van Calvin Klein in een levendige seizoensgebonden gradiëntpint. Als onderdeel van de collectie van dit jaar, heeft het merk twee gelimiteerde editie T-shirts ontworpen in samenwerking met zijn NGO-partners, het Transgender Law Center en ILGA World.

Converse CONS x Carhartt WIP

Voor de Lente/Zomer van 2024 zetten Converse CONS en Carhartt WP hun voortdurende samenwerking voort in twee skateperformance ontwerpen, die voortbouwen op de wortels van beide merken in de skateboardwereld.

De samenwerking bestaat uit de One Star Academy Pro en de Chuck Taylor All Star Pro, en brengt een eerbetoon aan de skate-schoenontwerpen en kleurstellingen uit de jaren '90. Beide stijlen hebben tri-panel, suéde bovenkanten in tinten bruin, beige en crème – die ook verwijzen naar de archiefkleuren van Carhartt WIP. Hoge rubberen foxing boven de zool biedt duurzaamheid, terwijl latere driedubbele stiksels verwijzen naar de arcehtypische jassen en werkbroeken van Carhartt WIP. Beide stijlen zijn voorzien van co-branded logo's op de tong en dankzij CX foam inlegzolen.

De Chuck Taylor All Star Pro Hi is een signature fit ontworpen voor skateboarden, en heeft lock-in elastische tongbanden, dempende CX foam inlegzolen, en een CONS Traction Rubber buitenzool voor grip, boardgevoel en flick-ondersteuning. De ONe Star Acafemy Pro verwijst naar zijn voorganger uit de jaren '90, de Academy, met een klassiek ster- en tweestrooklogo, maar biedt verbeterd boardgevoel en schokdempig dankzij de CX foam.

Sézane

Sézane onthult met trots de Octobre Summer Line, een collectie die is ontworpen om tijdloze elegantie en moeiteloze stijl te belichamen. Geïnspireerd door vintage esthetiek met een moderne twist, is elk stuk zorgvuldig vervaardigd om zowel comfort als verfijning te bieden. Van de rijke tinten saliegroen en staalblauw tot de levendige veelkleurige strepen, de Octobre Summer Line biedt veelzijdigheid en charme voor elke zomerse gelegenheid.

Iedere week vind je op Elegance.nl een selectie van het meest opvallende modenieuws. Van leuke nieuwe merkjes tot bekende namen in de modewereld met een nieuwe collectie. Van nieuwe winkels die écht het bezoeken waard zijn tot items die niet op jouw wishlist mogen ontbreken. Maar ook toffe samenwerkingen, bijzondere initiatieven en leuke acties. Houd ons dus in de gaten om op de hoogte te blijven!

Mode
  • NL Beeld