Fashion Friday: het belangrijkste modenieuws van deze week

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven: in de Fashion Friday lees je het opvallendste modenieuws van deze week.

Fashion Friday

Damesmodemerk Caroline Biss opent nieuwe winkel in Eindhoven

Caroline Biss, het Belgische modemerk dat bekend staat om haar hedendaagse en elegante damesmode, opende 15 augustus de twaalfde winkel in Nederland in het centrum van Eindhoven. Het monumentale pand van 110 m² waarin de winkel zich bevindt, combineert een strak interieur met historische charme, wat zorgt voor een unieke winkelervaring. Maar oordeel vooral zelf:

De herfst/wintercollectie van Caroline Biss hangt al in de winkel en straalt de kenmerkende balans van het merk uit: chique en comfortabele items, warme en koele tinten, en speelse details met verfijnde afwerkingen. Van satijnen blouses en zakelijke pakken tot denim en rokken, elk item heeft een moderne twist. Stijlvolle accessoires zoals schoenen, tassen en sjaals vormen de perfecte finishing touch.

Herfstcollectie Another-Label

Geïnspireerd door het bruisende straatbeeld van New York, introduceert Another-Label haar Fall 2024 collectie. Wat je kunt verwachten? Een mix van moderne elegantie met streetwear invloeden.

Met warme, natuurlijke herfsttinten en verrassende, levendige accenten biedt de collectie een aantal verfijnde en kleurrijke items voor het nieuwe seizoen. Verwacht een stijlvolle mix van co-ord sets, trendy jasjes, en fijne basics die moeiteloos met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Hieronder vind je alvast een greep uit de nieuwe collectie:

De Fall ’24 collectie van Another-Label is vanaf 12 augustus tot februari beschikbaar, zowel online als in de winkels.

Autumn Winter '24 collectie van Neeve

Ook Neeve heeft haar Autumn Winter '24 collectie gelanceerd. Verwacht duurzaam geproduceerde, hoogwaardige essentials met een een comfortabele fit. Geen opsmuk. Geen gedoe. Clean snits, brede boorden, loose fits. Neeve’s nieuwste looks zijn puur, eerlijk en up-front. Net als het merk zelf.

In de najaarscollectie vind je casual designs met een streetstyle flair, perfect passend bij de comfortabele stijl waar het merk om bekend staat. De collectie combineert nieuwe fits met bekende klassiekers, allen met een fijne pasvorm en van heerlijk zacht materiaal. Met een eenvoudig kleurenpalet bestaande uit Essential Black, grijstonen, Navy en Crispy White, straalt de collectie rust uit, terwijl de aardse roze tint Blush voor een subtiele, speelse twist zorgt. Geloof ons: deze items wil je elke dag dragen.

De collectie is vanaf nu verkrijgbaar!

Westfield Mall of The Nedtherlands breidt Nike- en Rituals store uit

Naast dat er geregeld nieuwe merken hun vestiging openen in Westfield Mall of The Netherlands, vergroten ook bestaande winkels hun aanwezigheid. Zo zijn zowel Nike en Rituals in winkeloppervlakte uitgebreid. Daarover zegt Nike: "In het licht van het succes van de kleine Nike-winkel, hebben we besloten de winkel te vergroten om nog beter te voldoen aan de behoeften met betrekking tot productaanbod en andere categorieën, en om een hoog serviceniveau en klantbeleving te bieden." Deze uitbreiding onderstreept Nike's strategie om een hoog serviceniveau en klantbeleving te waarborgen. Ook het Rituals team staat vol enthousiasme klaar om nog meer klanten te verrassen met de volledige Rituals experience in hun uitgebreide winkelpand.

Autumn/Winter 24-25 collectie van American Vintage

In de herfst/wintercollectie van American Vintage staat dit jaar het experimenteren met kleur en het herontdekken van nieuwe stoffen centraal. De collectie begint met praktische, comfortabele items geïnspireerd op reizen en de natuur, met jacquardtruien en geruite wollen items. Vervolgens neemt de preppy herfst-spirit het over. Verwacht kleurrijke, getailleerde looks geïnspireerd op het Londen van de jaren '60, met items als gestreepte tops, korte rokjes en vrouwelijke overhemden met strikjes. De winter sluit af met elegante eenvoud, waarbij natuurlijke tinten en gestructureerde jassen de show stelen.

Fashion Friday

Iedere vrijdag vind je op Elegance.nl een selectie van het meest opvallende modenieuws. Van leuke nieuwe merkjes tot bekende namen in de modewereld met een nieuwe collectie. Van nieuwe winkels die écht het bezoeken waard zijn tot items die niet op jouw wishlist mogen ontbreken. Maar ook toffe samenwerkingen, bijzondere initiatieven en leuke acties. Houd ons dus in de gaten om op de hoogte te blijven!

Mode
  • NL Beeld