Fashion Friday: het belangrijkste modenieuws van deze week

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven.

Fashion Friday

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven: in de Fashion Friday lees je het opvallendste modenieuws van deze week.

GUESS' kleurrijke Fall 2024 collectie met een Mexicaans tintje

Modemerk GUESS presenteert haar kleurrijke herfstcampagne, geschoten in het kleurrijke Mexico City door gerenomeerd modefotograaf Nima Benati. Zoals we van het merk gewend zijn, zijn de beelden iconisch en theatraal, tegen de achtergrond van historische wijken en bruisende markten die de stad rijk is. De combinatie van deze rijke cultuur en gedurfde GUESS Fall collectie zorgt voor een spetterend contrast. "Het is een viering van kleur, passie en de blijvende aantrekkingskracht van zowel Mexico City als GUESS", aldus Paul Marciano, Chief Creative Officer van GUESS.

Hieronder vind je alvast een sneak peek uit de herfstcollectie:

Duurzaam menstruatie ondergoed van Action

Het is wellicht niet het meest fashionable onderwerp, maar menstruatie ondergoed is een geweldig duurzaam (en betaalbaar) alternatief voor traditionele menstruatieproducten. Action heeft onlangs een high-absorbing en een medium-absorbing menstruatieslip aan haar collectie toegevoegd, beiden gemaakt van zachte, ademende stoffen en bieden. Zo ervaar je zowel op de lichte als de zware dagen van je menstruatie goede, comfortabele bescherming.

Beeld: Action

Daarnaast vind je bij Action natuurlijk tal van andere fijne basics, verkrijgbaar in verschillende pasvormen en stijlen én voor hele fijne prijzen. Van bikershorts tot kanten slips, en van t-shirts tot sokken: er is voor ieder wat wils!

Limited edition T-shirt voor het hele gezin van American Vintage

Sport staat bij American Vintage hoog in het vaandel. Gezien de sportieve evenementen deze zomer (lees: het EK voetbal en de Olympische Spelen) besloot het merk een limited edtion T-shirt uit te ontwerpen om een ode te brengen aan de sport. En we hebben een primeur te pakken, want dit exclusieve item is dit keer – in plaats van alleen in volwassen maten – ook in kindermaten verkrijgbaar!

Side note: American Vintage heeft een beperkte voorraad van dit gave T-shirt. In Nederland is het product alleen online te bestellen, dus zorg dat je er snel bij bent als je 'm in jouw maat wilt scoren!

Pure materialen, fijne pasvormen en aardse tinten in de Autumn/Winter 2024 collectie van Knit-ted

Knit-ted verwelkomt de herfst en winter van 2024 met een collectie vol eenvoud en elegantie. De collectie speelt met aardse tinten en fijne pasvormen en straalt één en al warmte en sfeer uit. Verwacht een verfijnd palet van blauwe, groene, roze en oranje tinten, verdeeld over drie perfect op elkaar afgestemde thema's.

Het thema Magic Moss speelt met groene en blauwe tinten, geïnspireerd op de natuur. De kleding is zowel rustiek als verfijnd, en viert de schoonheid van natuurlijke materialen en vormen. Het Natural Shimmers-thema combineert zand-, greige- en grijstinten met een vleugje metallic. Het benadrukt de herontdekte schoonheid van stoffen in rijke jacquards en gecoat imitatieleer. Met oversized pulls, jasjes, satijnen singlets, en vloeiende geplooide broeken creëert Knit-ted de ultieme vrouwelijke look. Tot slot warmt het thema Warm Embrace de collectie op, met aardetinten zoals bruin, taupe en oranje. Verwacht zachte breisels, hoge halslijnen, high-waisted broeken en cropped pulls, plus een knuffelbare teddyjas om de outfit af te maken.

Hieronder krijg je alvast een beeld van de AW24-collectie, die vanaf nu verkrijgbaar is in de webshop van Knit-ted:

De Soft Sky-collectie van sieradenmerk Pernille Corydon

Hoewel we momenteel nog volop genieten van het zonnetje dat zich regelmatig laat zien, bereiden we ons ondertussen alweer voor op het volgende seizoen. De blauwe lucht maakt dan plaats voor zachte grijstinten, die perfect aansluiten bij de Autumn-Winter 2024 collectie van sieradenmerk Pernille Corydon, genaamd: Soft Sky.

Deze collectie bevat zowel tijdloze, alledaagse favorieten, als unieke en meer speelse ontwerpen. Denk aan druppelvormige oorbellen, schelpvormige ringen, wavy hoops en originele studs – perfect om je herfstlook nét extra vleugje elegantie te geven!

De Soft Sky collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij o.a. de Bijenkorf & in de Pernille Corydon webshop.

Fashion Friday

Iedere vrijdag vind je op Elegance.nl een selectie van het meest opvallende modenieuws. Van leuke nieuwe merkjes tot bekende namen in de modewereld met een nieuwe collectie. Van nieuwe winkels die écht het bezoeken waard zijn tot items die niet op jouw wishlist mogen ontbreken. Maar ook toffe samenwerkingen, bijzondere initiatieven en leuke acties. Houd ons dus in de gaten om op de hoogte te blijven!

Mode
  • NL Beeld