De nieuwe Elegance ligt nu in de winkels!

Dit kun je verwachten in de grote zomerspecial.

nieuwe elegance

De nieuwe Elegance ligt in de winkel! Wat je kunt verwachten in de grote zomerspecial? Lees mee!

Mode

Kies voor een kleurrijk streepjespatroon deze zomer. Succes gegarandeerd! In de nieuwe Elegance geven we je een heleboel inspiratie voor de allerleukste zomeroutfits. Daarnaast onthult hoofdredacteur Hilde Veeren haar favoriete zomer-items.

Interviews

Hun ontmoeting kent twee verschillende versies, maar hun gevoelens voor elkaar zijn altijd unaniem geweest. Wij spreken Petra van Bremen (65) en haar Duitse echtgenoot Michael Kubenz (67) over hun liefdesverhaal. Verder spreken we Charlotte en Sofia Lynggaard over het Deense Juwelenhuis uit 1963 en praten we met fotograaf en acteur Chloé Chanté Leenheer.

Tekst gaat verder onder de foto.

Travel & lifestyle

Behalve het nieuwste woon-, travel- en culinieuws, nemen we een kijkje in het droomleven van de familie Barbareschi in Filicudi. Daarnaast spreken we meesterpatissier Roger van Damme en hobbykok Claudia Allemeersch over hun nieuwe boek Het Gebak. Verder vertellen we je hoe je je deze zomer als een echte Parisienne kleed en, onthullen we welke spullen er altijd mee moeten in je koffer en nemen we je mee naar Curaçao.

Kunst & cultuur

Je vindt zoals altijd de culturele tips op het gebied van film & tv, kunst, boeken en theater & muziek, maar ook het bijzondere verhaal van Philip Leslie Hale en zijn vrouw Lilian Westcott Hale. Het kunstenaarsechtpaar specialiseerde zich in vrouwen. Elegante dames in bloemrijke tuinen, maar ook moeders en dochters in huiselijke sferen, die Lilian met veel emotie vastlegde.

Beauty

Van een gouden glow tot een juweel van een parfum: de nieuwe beautylanceringen van deze maand zijn all about luxury. Verwen jezelf! Wij praten je bij over je alle beauty musthaves voor de zomer.

De nieuwe Elegance ligt nu in de winkels, dus haal hem snel in huis!