Chef Najat Kaanache brengt nieuw kookboek uit

De in Spanje geboren chef met een toprestaurant in het Marrokkaanse Fez, is een vrouw van de wereld. Ze bundelde al haar recepten in een nieuw boek genaamd Najat.

Het boek

Met ruim 80 recepten, achtergrondverhalen en kleurrijke fotografie neemt Najat je mee op een culinaire reis door Marokko. Van soepen en het maken van brood tot visgerechten en recepten vol groenten en fruit. Het kookboek laat je kennismaken met al het lekkers uit de Marokkaanse keuken. Lees in de nieuwe Elegance het interview met de chef én probeer drie van haar recepten thuis.

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.