Elegance tipt: op deze plekken wil je vertoeven met het warme weer

Perfect voor de tropische temperaturen dit weekend! 

zomer

Zonaanbidders opgelet! Met de zomerse temperaturen die voor de deur staan, deelt Elegance de ultieme hotspots waar je wilt vertoeven. Van gezellige terrassen tot verborgen pareltjes – op deze plekken geniet je deze zomer optimaal van het warme weer.

Zomer specials bij LOT61 Amsterdam

Op zoek naar verfrissing? Probeer dan de nieuwe zomer specials van LOT61 bij Amsterdam Centraal Station! Met de keuze uit een selectie van vier nieuwe specials is er echt voor ieder wat wils. Denk bijvoorbeeld aan een Berry Matcha Cloud met zoete frambozenpuree en een romige koude schuimlaag. Of kies voor de Tropical Tri-Tea, een unieke ijsthee met drie lagen van groene, blauwe en muntthee, op smaak gebracht met aardbei en ananas. Voor de koffieliefhebbers is er de Royal Cold Brew, een onverwacht fruitige mix van cold brew en thee. En vergeet de Rose Gold Cooler niet, een bruisende mocktail met Kir Royal thee en biologische hibiscus voor een prachtig roze-goud effect.

Hilton Amsterdam: Garden Terrace

Op zoek naar een verborgen terrasparel in Amsterdam? Wandel dan naar de achterkant van Hilton Amsterdam en ontdek the Garden Terrace aan het water. Naast een buitengewoon vakantiegevoel heeft het terras van Hilton Amsterdam recentelijk het haringseizoen geopend, waar je tot 30 september kunt genieten van heerlijke, creatieve haringgerechten. Geen fan van haring? Geen probleem! Er is ook een Italiaanse Aperitivo-ervaring met klassieke aperitiefdrankjes en Italiaanse bites. Of probeer het nieuwe zomermenu bij Roberto's, waar je kunt genieten van authentiek Italiaans eten en het recentelijk gelanceerde Siciliaans geïnspireerde menu. Kortom, genoeg zomerse opties dus. Reserveer vast hier.

Breman’s Summer Garden

Waar vier jij het weekend in Oost? Breman Brasserie aan de Oostelijke Handelskade is dé lokale hotspot gevestigd in The Hoxton Lloyd. Het enorme terras van Breman Brasserie, Breman’s Summer Garden, draagt bij aan een echt vakantiegevoel in eigen stad. Met activiteiten als de Breman Olympics, Eurocup-screenings, een kidsclub, Vrijmibo-OOST, een running club en een pop-up markt is er altijd iets te beleven. Voor de kleintjes is er levensgroot Jenga, XXL 4-op-een-rij en een kidscorner met zand- en waterbak. Of je nu met vrienden, collega's of kinderen van de zon wilt genieten, Breman’s Summer Garden is the place to be. Vier de zomer met oesters, verse lobster rolls en heerlijke cocktail pitchers. Reserveer hier je tafel.

NEXT NDSM

Behoefte aan een culinaire zomeravond? Bij NEXT NDSM in Amsterdam Noord kun je genieten van het nieuwe zomermenu van Jaimie van Heije en Vilmos Dohnal. Er zijn diverse tastings zoals oesters, 3- en 5-gangenmenu's met bijpassende wijnen en cocktails. Verrassende gerechten die niet op het menu staan? Vraag ernaar! Mocht je het leuk vinden dan kun je gerust na het eten blijven hangen. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag zorgt een DJ voor een gezellige sfeer. Of je nu komt voor ontbijt, lunch of diner, NEXT NDSM is dagelijks geopend van 10:00 tot 's avonds laat.

Lifestyle
  • Adobe Stock