Valentijn in het Conservatorium Hotel

Ben je er nog niet helemaal uit hoe je valentijn gaat vieren dit jaar? Elegance heeft een goede tip: vier de dag van de liefde in het Conservatorium Hotel. 

Valentijn vieren in het Conservatorium kan op verschillende manieren: allereerst heeft de chef van Taiko, het Aziatisch geïnspireerde restaurant van het hotel, een speciaal Valentijns menu samengesteld. Het menu bestaat uit acht gangen met gerechten die allemaal een liefdevolle naam dragen. Iets minder uitgebreid dineren kan in de brasserie van het restaurant waar een een vijfgangenmenu wordt geserveerd.

Ook is er een heus evenement op donderdag de veertiende. De misschien wel bekendste gin, Hendrick’s Gin, wordt normaal vaak met komkommer geserveerd, maar speciaal voor valentijn krijgt het drankje een liefdevolle touch. Naast komkommer wordt er namelijk ook roos aan de gin-tonic toegevoegd. Deze speciale GT’s worden gemaakt in de Tunes Bar waar je die avond ook twee andere drankjes, Valentine’s Punch en Tune Loves Potions, kan proberen.

Tot slot nog een optie voor echt alleen jou en je geliefde. In de Akasha spa kun je in de couple treatment room samen van één van de signature behandelingen genieten.

Als dat geen liefdevolle avond wordt, weten wij het ook niet meer.

Voor meer informatie, klik hier

Laatste nieuws