Adidas slaat wederom handen ineen met Italiaans modehuis

Hakken zijn prachtig en elegant, maar wanneer we lange afstanden moeten lopen, kiest ook Elegance liever voor een comfortabeler schoentje. De nieuwe samenwerking van Adidas en modehuis Prada klinkt ons daarom als muziek in de oren.

Adidas slaat wederom handen ineen met Italiaans modehuis

Instagram

Zowel Adidas als het Italiaanse modehuis Prada postten 7 november een foto op Instagram, waarop een Prada tas met twee Adidas-schoenendozen erin te zien is. Onder de foto prijkt de volgende tekst: ‘#Pradaforadidas coming soon.’ De oplettende kijker ziet dat het gaat om twee verschillende schoenendozen. Zou dit betekenen dat Prada voor zowel de Adidas Originals, als de Adidas Performance-lijn gaat ontwerpen?

De collectie

Over de inhoud van de samenwerking is helaas nog niets bekend. Wel werd er al langere tijd gespeculeerd over een collaboration tussen de twee modegiganten. Ook klinkt er in de modewandelgangen dat er twee soorten sneakers uit de samenwerking zullen komen en dat de ontwerpen als ‘Adidas Prada Sailing’-collectie verkocht zullenw orden. Daarnaast wordt er gesproken worden over een verkoopbedrag van 350 dollar. Een prijs die een compromis sluit tussen de verkoopprijzen van beide merken.

Of de speculaties waar zijn, laat nog even op zich wachten. Wij zijn in elk geval aan duimen dat de berichtgevingen kloppen...

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door adidas (@adidas) op