Chanel, Fendi of Prada: de designer waterfles is nu een ding

Hydrateren in stijl!

designer waterfles

Een plastic waterflesje is zó 2020. De nieuwste trend, die veel op de SS21 catwalks werd gezien, is een designer waterfles inclusief stijlvolle houder. Daarmee steel je pas echt de show dit voorjaar.

Stijlvol en praktisch

Designers worden steed creatiever. Je kunt bij de grote modehuizen niet meer alleen handtassen, pasjeshouders en zonnebrillen kopen; de collecties worden steeds uitgebreider. Zo heeft Bottega Veneta een hoesje voor je AirPods, kun je bij Fendi een houder voor je desinfecterende handgel kopen, je lokken kammen met een haarborstel van Off-White of 's middags je lunch eten uit een Prada broodtrommel. Of jezelf hydrateren met een designer waterfles dus.

Van Fendi en Chanel tot Prada en Louis Vuitton; designers hebben nu allemaal een waterfles of waterfleshouder in de collectie zitten. Niet alleen stijlvol, maar ook heel praktisch. Als er een Givenchy fles aan je schouder hangt, zul je gegarandeerd niet vergeten genoeg te drinken gedurende de dag. Hydrateren in stijl, we like! Wij hebben de mooiste voor je op een rij gezet.

Mode
  • Vogue US
  • Fendi, BrunoPress