The word is out: H&M kondigt nieuwe designersamenwerking aan

Het merk is erg geliefd bij Meghan Markle, Margot Robbie en Emily Blunt.

H&M x Brock Collection

Deed je onlangs nog je best om een item van de H&M x Simone Rocha collectie te bemachtigen, wort er nu alweer een nieuwe designersamenwerking aangekondigd: H&M en Brock Collection hebben de handen ineen geslagen.

H&M x Brock Collection

Het LA-based merk Brock Collection staat bekend om haar puffy mouwen, melkmeisjes jurken, romantische bloemenprintjes en vrouwelijke silhouetten. Voor een jurk leg je normaal zo €2.000 neer. Voor H&M hebben designers Kristopher Brock en Laura Vassar echter een collectie ontworpen die voor iedereen toegankelijk is.

Wat je kunt verwachten? Romantiek is de rode draad in de collectie. Denk aan een korset gecombineerd met een rechte jeans en een bloemenjurk met strikken op de schouders en kanten details. Ook de accessoires zijn om bij weg te dromen. Van platte muiltjes tot gouden sieraden en van een XXL tas tot een mini tasje waar nog net een paar AirPods in passen. Stuk voor stuk van duurzame materialen gemaakt zoals onder andere organisch linnen en katoen en gerecycled katoen en polyestel.

De collectie wordt op 1 juni gelanceerd, online en in geselecteerde winkels.

Favoriet onder celebs

Brock Collection is geen onbekend merk in LA. Bekendheden als Meghan Markle, Marogt Robbie, Emily Blunt, Emily Ratajkowski en nog veel meer worden regelmatig in hun vrije tijd of op de rode loper in creaties van het merk gespot.

Mode
  • Grazia Daily
  • H&M