Zo creëer je de perfecte lingeriecollectie in je kast

Hier moet je opletten. 

lingeriecollectie

Ben je aan het overwegen een nieuwe lingeriecollectie samen te stellen? Bijvoorbeeld omdat je een andere smaak hebt gekregen voor de stijl van de lingerie? Of omdat je merkt dat je huidige setjes eigenlijk te vaak al zijn gewassen? In dat geval wil je maar al te graag een collectie samenstellen met een tijdloze uitstraling, samen met de perfecte pasvorm. Zo doe je dat:

Investeer in een paar fijne basics voor je lingeriecollectie 

Een van de beste dingen die je maar kunt doen als het gaat om het samenstellen van de lingeriecollectie? Dat is het uitzoeken van een paar erg fijne basics. Kies bijvoorbeeld voor een string in een aantal neutrale kleuren en combineer dit met een bh in dezelfde kleur of hetzelfde soort materiaal. Dit zorgt voor een erg mooie eenheid en een fijn en samenhangend geheel. Weet je op dit moment al erg goed wat voor soort kleuren en materialen je het liefste draagt?

Denk goed na over de perfecte pasvorm voor de lingerie

Maar ook de pasvorm van dames lingerie is enorm belangrijk als je aan de slag gaat met het shoppen van een nieuwe lingeriecollectie. Denk daarom nu alvast na over de stijl die je het liefste draagt. Ga je maar al te graag voor een basic T-shirt bh? Een bh met een licht push-up-effect? Of een mooie balconette bh? En combineer je dat graag met een string of corrigerend ondergoed? Het zijn slechts een paar voorbeelden van keuzes die je kunt maken. Dit betekent dus ook dat er voor ieder altijd wel wat wils is.

Probeer verschillende soorten stijlen een keer uit in de winkel

Het samenstellen van een nieuwe lingeriecollectie kun je gelukkig enorm snel al hebben gedaan. Maar weet je op dit moment niet helemaal goed wat voor soort lingerie je het beste staat? En waar je je dus ook meteen het beste in voelt? In dat geval is het altijd een goed idee om een keer een bezoek te brengen aan een lingeriewinkel. Hier kun je ook meteen je maten op laten weten, zodat je erg gericht op zoek kunt gaan naar het perfecte setje om te dragen. Wie weet geef je op korte termijn je eigen collectie al een keer een leuke upgrade.

Lifestyle
  • Pexels (Bennie Lukas Bester)