Win: 4x een wildernispakket van Intratuin t.w.v. €100

Lees ook

Het is dinsdag en dat betekent dat we een nieuwe winactie voor je hebben. Vandaag maak je vier keer kans op een wildernispakket van Intratuin t.v.w. €100. Doe snel mee!

Wilde tuinen

Onze tuinen moeten wilder. Waarom? Om ervoor te zorgen dat de biodiversiteit in de Nederlandse natuur niet verder afneemt. De afgelopen jaren is het aantal dier- en plantsoorten drastisch afgenomen, maar gelukkig kunnen we hier iets aan doen. Hoe? Door meer vierkante meters wildernis te creëren in eigen tuin, balkon of dakterras.

Doe mee!

Om je een hand te helpen geven we samen met Intratuin 4x een vierkante meter wildernispakket weg t.w.v. €100. Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij één van de gelukkigen. Succes!

Iedere dinsdag staat er een nieuwe, toffe winactie online. Blijf Elegance.nl/win daarom goed in de gaten houden.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Beeld: iStock

Laatste nieuws

5x zalig eten in de Italiaanse hoofdstad

5x Zalig eten in Rome

Eten is onderdeel van de Italiaanse cultuur en waar kan dat beter dan in de eeuwenoude stad Rome? Daarom zetten we onze vijf favoriete restaurants op een rij voor de lekkerste koffie of een bord heerlijke pasta.
8x items die je niet mag vergeten tijdens je zakenreis

8 Items die je nooit mag vergeten tijdens een zakenreis

Vaak wil je tijdens een zakenreis zo min mogelijk spullen meenemen, maar deze acht dingen mogen absoluut niet ontbreken. Want ondanks dat het inpakken van een koffer makkelijk lijkt, toch blijkt het erg stressvol en worden deze dingen vaak vergeten.

Zie ook