Win 5x €100 parkeertegoed van parkeer app My Way

Doe mee en maak kans! 

My Way

Stel je voor: geen gedoe meer met het vinden van een parkeerplek en geen last-minute paniek wanneer een afspraak op je wacht. Parkeer app My Way maakt het mogelijk! Het mooiste aan alles? Wij mogen vijf keer een parkeertegoed van maar liefst €100 weggeven. Doe je mee?

Overal parkeerplek

Met de My Way parkeer app is het eindeloos zoeken naar een parkeerplek verleden tijd. My Way heeft als missie om mensen te helpen genieten van alles wat de stad te bieden heeft. "Zonder de irritatie en stress die bij parkeren komt kijken", aldus Steven Kesler, founder van het bedrijf. My Way gebruikt verschillende leegstaande plekken van bedrijven, hotels en restaurants en biedt deze parkeerplekken nu aan voor lagere tarieven dan op straat. Zo parkeer je eenvoudig bij locaties zoals RAI Amsterdam, Fletcher, Frans Otten Stadion, Hotel Okura Amsterdam en Zoku Amsterdam. Vooraf even reserveren et voilà: je bent verzekerd van een veilige, betaalbare parkeerplek!

My Way

Zorgeloos onder weg

Maar My Way is meer dan alleen een parkeer app. Zo vertelt Pieter Groot, mede-eigenaar van My Way: "My Way vertegenwoordigt niet alleen parkeren, maar staat voor totale ontzorging." Je kunt de app namelijk zien als een complete reisgids. Vanuit huis reserveer je eenvoudig een parkeerplek en de app verschaft vervolgens gedetailleerde informatie over de locatie – inclusief in- en uitrij-instructies met video's en foto's, en beschikbare faciliteiten zoals EV-oplaadpunten, bars, liften en recepties. "En als je hulp nodig hebt, zijn we 24/7 telefonisch bereikbaar."

En dat is nog niet alles: met de 'last-mile'-functie adviseert My Way over het vervolg van je reis door de stad, inclusief reistijden voor alle verschillende soorten vervoer. Zo kun je zelfs direct een Uber of Check scooter reserveren.

Win, win, win

Wil jij kans maken op €100 parkeertegoed van My Way? Wij mogen maar liefst vijf lezeressen blij maken! Vul onderstaand winformulier in en wie weet kun jij binnenkort gratis parkeren!

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 11 juli 2024. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen, dan vervalt de prijs.

Win
  • My Way