Shoppers beweren rimpelvrij te zijn dankzij de favoriete dagcrème van Jennifer Lopez

Jennifer Lopez staat al meer dan 20 jaar in de spotlights, maar ziet er op haar 51e geen dag ouder uit. Nu is er natuurlijk niks mis met ouder worden, maar dat neemt niet weg dat ze zangeres er beter uitziet dan ooit. Hoe ze dat doet? Met behulp van een hele fijne dagcrème, als we haar mogen geloven.

Wonderproduct

Ze mag nu dan wel haar eigen skincare lijn hebben, eerder was er een andere crème waar J.Lo bij zwoer. Ze gebruikte jarenlang Dr. Hauschka's Rose Day Cream tegen fijne lijntjes en donkere kringen. Dat onthulde ze in 2014 in de talkshow van Andy Cohen.

Hoewel niemand weet of ze het goedje vandaag de dag nog steeds zo trouw smeert, zijn andere gebruikers erg te spreken over het product. In de reviews van Amazon wordt de crème een heus wonderproduct genoemd. Er is iemand die beweert dat ze na ruim 20 jaar gebruik nog steeds geen enkele rimpel heeft. Een ander laat weten dat de lijntjes om haar ogen en wangen zijn verdwenen. Weer iemand anders zegt dat haar huid er nog nooit zo goed uit heeft gezien. De cruelty-free crème zou zelfs zo goed werken, dat 'niemand gelooft dat ik 53 jaar ben, zelfs mijn schoonheidsspecialiste niet', aldus een reviewer.

Leuk prijsje

Nu wil je natuurlijk na het lezen van deze lovende reviews meteen zelf ervaren of de crème zo fijn is. Maar om daar nou meteen een fortuin voor uit te geven… Liever niet. Gelukkig hoef je voor Dr. Hauschka's Rose Day Cream niet diep in de buidel te tasten. Online kun je 'em al vanaf €15 vinden. Dat is nou een leuk prijsje om iets nieuws uit te proberen. En hey, als het voor the one and only J.Lo goed genoeg is, is dat het voor jou ook!

Bron: Shape | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws