Bij deze skincare-gewoontes zweert Sofia Vergara

'Ik houd het zo simpel mogelijk'

Sofia Vergara

Sofia Vergara mag dan wel bijna 52 jaar zijn, maar dat verraadt haar huid niet. De Colombiaanse actrice zorgt dan ook enorm goed voor haar huid. Dit zijn een aantal skincare-gewoontes waar Sofia bij zweert.

Ze draagt elke dag SPF

"Je huid tegen de zon beschermen is het ultieme beautygeheim", deelde Sofia onlangs met Byrdie. "Breng élke dag een zonbescherming aan op je gezicht. Ook in de zomer, de winter en op bewolkte dagen." Ook raadt ze iedereen aan om SPF op je borst, hals en nek te smeren.

Kalmerende producten

Sofia heeft een gevoelige huid en gebruikt daarom veel kalmerende producten. "Ik houd het zo simpel mogelijk. De basisproducten werken het beste voor mij. Ik gebruik alles wat kalmerend werkt", deelde ze met Who What Wear. Haar favoriete cleanser is van Cetaphil – die ook nog eens heel betaalbaar is.

Nadat ze haar huid dubbel heeft gereinigd, brengt ze 's avonds bovendien graag calendula olie aan op haar gezicht. "Het is heel goed voor een gevoelige huid en dit kalmeert mijn huid. Ik smeer het overal."

Voeding

Sofia zorgt niet alleen met goede skincare voor haar huid, maar ze let ook op wat ze eet. "Ik eet heel veel groenten, eet blauwe bessen en ik drink groene thee", vertelde Sofia aan Health. "Ik voeg elke avond een eetlepel collageenpoeder aan mijn kamillethee toe. Ook drink ik heel veel water."

Volgens de actrice is goed gehydrateerd blijven een van de beste beautytips. "Veel water drinken is een van de belangrijkste onderdelen in elke beauty routine."

Personality
  • Byrdie, Health
  • NL Beeld