Sofía Vergara deelt haar zomerse beautytip

De actrice kan niet meer zonder!

Als het gaat om kleding voor de zomer, is er eigenlijk maar één regel: less is more. Sofía Vergara heeft deze memo ook gehad, en deelt op haar Instagram een bikini-kiekje bij het zwembad mét handige beautytip!

Zomers kiekje

Actrice Sofía Vergara trakteerde afgelopen maandag op een zomers kiekje uit eigen tuin, toen ze een selfie plaatste in niets anders dan een zwart bikinibroekje. Bij de foto schrijft ze: "Lo moi es el verano", oftewel 'Mijn ding is zomer'.

SPF is sexy

Hoewel de actrice verder geen andere accessoires of kleding droeg, combineerde ze haar summerlook met één zeer belangrijke toevoeging: zonnebrandcrème. Sofía deelde namelijk haar favoriete beauty secret voor de zomer, namelijk de zonnebrand van haar nieuwe zonnebrand- en schoonheidsmerk Toty. Of het nu een handige manier is om je eigen producten te verkopen of niet: de actrice bewees voor eens en altijd dat het beschermen van je huid het meest sexy is wat je kunt doen!

Ilumina CC Creamy Compact poeder

Nu zijn we natuurlijk hartstikke benieuwd naar dit zomerse must item, dus deden we wat research. Toty is een onlangs uitgebrachte 360 graden zonverzorgingslijn waar de actrice het brein en gezicht voor is. 'Toty toont de wereld de alegría van de Latijnse cultuur die de belleza van elke vrouw stoutmoedig omarmt', valt er op de website te lezen.

La Vergara heeft op de foto de Ilumina CC Creamy Compact poeder met SPF 50+, die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Voor 54 dollar kun je de foto namaken, al zal er niemand zo stralen als Sofía!

Bron: InStyle | Beeld: NL Beeld, Sofía Vergara Instagram