Hét medicijn tegen huidveroudering: de Marine Collagen Beauty Blend van éclat

Minder rimpels en een strakkere huid, door slechts één drankje.

éclat

Het klinkt bíjna te mooi om waar te zijn: een drankje dat zorgt voor een gladdere, strakkere huid. Toch is dit wat de Marine Collagen Beauty Blend van beautymerk éclat belooft te doen. Elegance' Annelies testte het product uit en legt uit waarom ook zij zo enthousiast is.

Collageen

Collageen is het meest van nature voorkomende eiwit in ons lichaam en zorgt onder andere voor stevigheid in de huid. Zoals je wellicht wel weet, neemt de natuurlijke collageenproductie – helaas – af wanneer we de dertig zijn gepasseerd, met als resultaat een minder elastische huid. Het gevolg? Fijne lijntjes en rimpels die steeds zichtbaarder worden – een voor velen onwenselijke situatie. Gelukkig bestaan er verschillende middeltjes die huidveroudering tegen gaan, zoals bijvoorbeeld collageenpoeder. Dit natuurlijke wondermiddel maakt de huid strakker, zonder dat daar botox of fillers aan te pas komen.

Marine Collagen Beauty Blend

éclat's oprichtsters, moeder Filiz en dochter Gamze, sloegen de handen ineen om de perfecte collageenbooster te creëren. Met de Marine Collagen Beauty Blend verzorg en ondersteun je je huid van binnenuit. Het all-in-one product heeft een tropische smaak en bevat naast 6000 milligram viscollageen en 120 milligram hyaluronzuur óók nog zestien zorgvuldig geselecteerde vitamines en mineralen voor huid, haar, nagels en algehele gezondheid.

Beeld: éclat

Al deze ingrediënten zijn verwerkt in een poeder, de Marine Collagen Beauty Blend, geschikt voor iedereen die de 30 jaar is gepasseerd. Het product tot je nemen is heel simpel: iedere dag los je één zakje van de Marine Collagen Beauty Blend op in een glas water en dit drink je vervolgens op. Je kunt dit in principe op elk moment van de dag doen.

Voor 30 zakjes (dus één maand) van de Marine Collagen Beauty Blend van éclat betaal je €39,95 en voor €90,- ben je voor drie maanden voorzien van het product.

Test

Officieel is er (nog) geen wetenschappelijk bewijs voor de positieve werking van het innemen van collageen op je huid. Annelies was dus best sceptisch voordat ze het product uittestte. Ze werd echter positief verrast door de Marine Collagen Beauty Blend van éclat. "In tegenstelling tot andere poeders die ik eerder heb geprobeerd, smaakt dat van éclat lekker fruitig. Het is nu elke dag een soort tropisch me-time momentje. Hierdoor was het geen straf om het drankje dagelijks te nemen. Na een week of vier kreeg ik een gezondere, stralendere huid en na acht weken voelde ik me ook veel fitter en energieker."

En dit viel ook haar omgeving op: "Het verschil bleek dusdanig groot, of misschien zegt het meer over hoe dof en futloos ik er voor die tijd uitzag, dat zelfs mijn vriendinnen en kapper vroegen of ik iets aan mezelf had laten doen. Zij zagen een strakke en stralende huid. En ik merk daarnaast dat mijn nagels ook sneller groeien en dat mijn haar meer glanst. Ik moet nu zelfs sneller naar de salon om de uitgroei van mijn kapsel en mijn gellak manicure bij te laten werken!", aldus Annelies.

Maar de vraagt blijft natuurlijk: is het resultaat de investering waard? Daarover zegt Annelies: "Als je alle ingrediënten los zou kopen, ben je wel heel veel geld kwijt. Met de drie-maanden-deal van éclat betaal je één euro per dag. Dat vind ik het oprecht wel waard. Het is niet zo dat al mijn rimpels weg zijn, maar ze zijn wel fijner. En ik voel me goed en zit lekkerder in mijn vel. Ik blijf het daarom gebruiken als aanvulling op mijn beautyroutine – en niet als vervanging."

Met de code ELEGANCE10 ontvang je nu 10% korting op het hele éclat assortiment.

Beauty
  • éclat