Hieraan dankt Bridgerton-actrice Nicola Coughlan haar jeugdige glow

Bij deze drie skincaretips zweert Nicola. 

Nicola Coughlan

Dear readers, sinds veel Bridgerton-fans erachter kwamen dat Nicola Coughlan 37 jaar is – wat we haar niet zouden geven – is haar jonge gelaat the talk of the ton. E! News vroeg de actrice daarom onlangs op de rode loper wat haar skincaregeheimen zijn.

Bridgerton

In het eerste deel van het derde seizoen van Bridgerton kunnen we eindelijk zien hoe de vriendschap van Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton) verandert in een liefdesverhaal. Maar hoe oud is Penelope eigenlijk?

In seizoen één was haar personage 17 jaar, in seizoen twee 18 jaar, dus we gaan ervanuit dat Penelope nu 19 jaar is. Fun fact: seizoen drie is gebaseerd op het vierde boek van schijfster Julia Quinn en daarin zou Penelope 28 jaar zijn. In real life is Nicola 37 jaar. Iets waar veel kijkers verbaasd op reageerden, aangezien de actrice er een stuk jonger uitziet.

Geheim jeugdige glow

Tijdens de première van Bridgerton in New York complimenteerde een reporter van E! News Nicolla over haar stralende gelaat. De actrice kreeg toen meteen de vraag wat haar skincareroutine is. Nicola reageerde meteen enthousiast dat ze groot fan is van het merk Tatcha. "Op dit moment is het Tatcha. Ze doen het heel goed. Ik ben er dol op."

"En heel veel waterdrinken en veel slapen. En opgroeien zonder zonlicht", voegde Nicola – die opgroeide in West Ierland – er grappend aan toe.

@enews Lady Whistledown is revealing her most coveted information yet: her skincare routine. 👀 #NicolaCoughlan #Bridgerton ♬ original sound - E! News

Lush

In een Instagram Story deelde Nicola eerder al dat ze twee liter water op een dag probeert te drinken. "Water is heel goed voor je huid", drukte ze haar volgers op het hart. Ook vertelde ze dat ze groot fan is van de producten van Lush. Ze deelde dat ze graag de Eau Roma Water Toner van het merk gebruikt – en die is al verkrijgbaar vanaf €9,50! Ook gaf ze het advies om altijd een moisturizer aan te brengen op je nek en hals.

De actrice vertelde ook dat ze haar glow dankt aan haar genen. "Mijn moeder ziet er heel jong uit. Dat is voornaamste reden waarom ik er zo jong uitzie."

Beauty
  • Beauty Crew, E! News
  • NL Beeld