De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel!

Dit kun je verwachten in de nieuwe editie.

Elegance

Hoera, de nieuwe Elegance ligt in de winkel! Wat je kunt verwachten in dit grote accessoirenummer? Lees mee.

Mode
Van statement schouders tot fleurig folklore, je vindt maar liefst 8 pagina's met de nieuwste trends inclusief alle items om meteen te shoppen. Ook delen we de musthave investment pieces waar je jarenlang plezier van hebt en eren we zeven iconen, van Queen Elizabeth tot Sarah Jessica Parker, die een fashion-item onsterfelijk maakten. Niet te vergeten: de musthaves van Lonneke Nooteboom én een mooie winactie: een BobiS-tas van Jérôme Dreyfuss.

Interviews
In de rubriek Scènes uit een Huwelijk spreken we deze keer met Heleen van Royen en Bart Meeldijk. Ook spreken we exclusief met Jennifer Garner over moederschap en de nieuwe komedie Yes Day, zoomen we met Jodie Foster in op de waargebeurde feiten achter haar nieuwe film The Mauritanian en praat Janet Skeslien Charles over haar nieuwe boek, De bibliotheek van Parijs, haar favoriete boekenwinkel en de rol van vrouwen tijdens de oorlog. Verder neemt minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge met Elegance zijn overvolle week door, en deelt de eerste vrouwelijke lijsttrekker van de PvdA Lilianne Ploumen haar loopbaan met ons.

Travel & lifestyle
Behalve het nieuwste woon-, travel- en culinieuws, krijg je ook een kijkje in het prachtige huis van Petra van Vliet-van Roon, interieuradviseur en oprichtster van lifestylemerk Palais. Ook niet overslaan: we spraken olijfoliesommelier Wilma van Grinsven-Padberg over haar boek Het mediterrane dieet inclusief vijf heerlijke recepten.

Kunst & cultuur
Je vindt zoals altijd de culturele tips op het gebied van film & tv, kunst en boeken, en we interviewden de Franse acteur Omar Sy van de grote Netflix-hit Lupin. Ook lees je het verhaal van de Skagen schilders, de groep die eind negentiende eeuw Scandinavië op de kunstkaart zette.

Beauty
De lente is begonnen en dus verlangen we naar een verzorgde huid, een gezonde gloed op de wangen en glanzende oogmake-up die perfect matcht met onze nieuwe pastelcolored garderobe. Wij hebben de mooiste producten alvast voor je verzameld.

De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel. Wil je liever niet de deur uit? Bestel hem dan HIER.