De Athflow-trend is here to stay

Comfy én stylish.

Athflow-trend 

Je bent het afgelopen jaar waarschijnlijk meer thuis geweest dan ooit en dat is ook aan je garderobe te zien. De jeans hebben plaats gemaakt voor leggings en de colberts voor oversized truien. De Athflow trend komt dan ook als geroepen.

Athflow-trend

In 2021 mag kleding comfortabel zijn, of je er nu in thuiswerkt of niet. En het nieuwe normaal dat in de verte aan de horizon gloort betekent niet het einde van loungewear, zo wijst ook een Pinterest trend report uit. Sterker nog, de Athflow-trend omarmt gemakkelijke kleding en wordt volgens Pinterest Head of Content Aya Kanai de grootste trend van het jaar.

Athleisure en flow

Er mag dan een trendy naam aan zijn gegeven, maar grote kans dat je al bekend bent met deze zogenoemde Athflow-trend. Het is die ene outfit die je draagt als je een videocall hebt en er professioneel uit wilt zien, zonder in te moeten leveren op comfort.

Het woord Athflow is een mix van de woorden athleisure en flow. Denk bij deze stijl aan oversized blazers, casual jumpsuits, losse cardigans, veel knitwear en fashionable joggingsets. Een back to the office dresscode was nog nooit zo comfortabel!

Mode
  • Marie Claire
  • BrunoPress, Instagram