De Prada tas die iedereen dit seizoen wil hebben

Van de kleurrijke nylon mini bags die afgelopen seizoen niet te missen waren, tot de chunky Monolith boots die op de wishlist van menig vrouw staan; alles waar Prada op staat verandert in goud. De nieuwste musthave is de Prada Cleo schoudertas.

Klassiek

Prada does it again. Het Italiaanse modehuis heeft het weer voor elkaar gekregen een tas te ontwerpen die werkelijk iedereen wel in haar garderobe zou willen. Hoewel het luxe merk de afgelopen jaren meer statement items lanceerde, zoals de opvallende sandalen met vlam, gaat ze nu weer voor een klassiek accessoire.

The Cleo

De Cleo tas heeft een hobo-vorm, maar dan in het klein. Niet te missen is de kleine herkenbare Prada driehoek, in het midden van de tas. Van zwart en wit tot roze en zilver, je kunt het zo basic of opvallend maken als je zelf wil. Hoe dan ook blijft het een tijdloos item waar je nog jaren plezier van zult hebben.

Inspiratie

Daar denken de fashion kenners hetzelfde over, want de tas wordt veel gespot. Van Caroline Daur en Camille Charrière tot Emili Sindlev en Yoyo Cao; open Instagram en er is altijd wel een Influencer bij wie hij aan de arm bungelt. Kijk mee.

Bron: WhoWhatWear | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws