5x inspirerende thuiswerkplekken

Lees ook

Back to nature

Wil je echt even ontsnappen aan het dagelijkse drukke bestaan? Dan moet je op één van de waddeneilanden zijn. Deze prachtige accommodatie, ontworpen door de prijswinnende architecten van Concrete A’dam, bevindt zich op Texel. De overvloed aan ramen geeft je toegang tot het wonderlijke uitzicht op de Prins Hendrikpolder. Je zult de vogels horen fluiten, zonnestralen voelen en genoeg ruimte hebben om compleet tot rust te komen. Extra leuk: je mag gratis gebruik maken van de fietsen, maak je hoofd leeg met een fietsroute door de adembenemende natuur die het eiland te bieden heeft.

Creativiteit ten top

Werken in een atelier. Dat klinkt toch als de perfecte locatie om je creativiteit op gang te laten komen. Deze 80 m² bungalow staat in een prachtige tuin van 2700 m² nabij het Brabantse Liempde. Ontwaak door de fluitende vogels, neem plaats aan de werktafel met het rustgevende uitzicht en sluit de avond af met een smaakvolle wijn voor de open haard…

Luxueus optrekje

Je eigen suite met een heerlijke bedstee, vrijstaand ligbad en fantastisch uitzicht over de Friese meren en weilanden. Dit appartement ligt in Westhem waar je ook regelmatig reeën kunt spotten! Maak je werkdag compleet met een privé wellness behandeling of boek een tochtje met een fluisterboot.

Idyllisch genieten

Na een rit over een slingerend bospad kom je aan bij dit heerlijke, knusse huis gelegen in het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dé perfecte plek om helemaal te ontspannen. Het huis bevat een goedgevulde boekenkast, openkeuken, studeerkamer met uitzicht op het bos en natuurlijk een heerlijke zitplek met open haard.

Puur genot

Deze duurzame wellness lodge is gelegen in Drenthe, wapserveen. Ervaar een puur en authentiek vakantiegevoel met de houtgestookte hottub en Finse sauna. Na de sauna klaar voor een stevige wandeling? Vanuit de accommodatie loop je zo het Holtingerveld natuurgebied in. Kortom: wanneer je hier verblijft klap je iedere dag uitgerust en gemotiveerd je laptop open. Let’s begin!

Toe aan een werkdag in een nieuwe omgeving of een heerlijk weekend weg? Al deze fijne natuurhuisjes kun je boeken via deze link. Wanneer je een reservering plaatst komt er €1 ten goede aan lokale natuurprojecten in samenwerking met Staatsbosbeheer, Buitenfonds en Vogelbescherming Nederland.

Laatste nieuws

5x zalig eten in de Italiaanse hoofdstad

5x Zalig eten in Rome

Eten is onderdeel van de Italiaanse cultuur en waar kan dat beter dan in de eeuwenoude stad Rome? Daarom zetten we onze vijf favoriete restaurants op een rij voor de lekkerste koffie of een bord heerlijke pasta.
8x items die je niet mag vergeten tijdens je zakenreis

8 Items die je nooit mag vergeten tijdens een zakenreis

Vaak wil je tijdens een zakenreis zo min mogelijk spullen meenemen, maar deze acht dingen mogen absoluut niet ontbreken. Want ondanks dat het inpakken van een koffer makkelijk lijkt, toch blijkt het erg stressvol en worden deze dingen vaak vergeten.

Zie ook

5x zalig eten in de Italiaanse hoofdstad

5x Zalig eten in Rome

Eten is onderdeel van de Italiaanse cultuur en waar kan dat beter dan in de eeuwenoude stad Rome? Daarom zetten we onze vijf favoriete restaurants op een rij voor de lekkerste koffie of een bord heerlijke pasta.
Bali beu? 5x minder bekende Indonesische eilanden

Bali beu? 5x Minder bekende, maar net zo mooie Indonesische eilanden

In totaal telt Indonesië ruim 16.000 eilanden. Toch kiest bijna iedereen er voor om vakantie te vieren op slechts één eiland; Bali. Ben jij de toeristen daar (ook) helemaal beu en wil jij graag vakantie vieren op een minstens zo mooie plek? Bekijk dan onze vijf alternatieven hieronder.
Parijs

De verborgen parels van Parijs

Audrey Hepburn zei het ook in de film Sabrina: ‘Paris is always a good idea.’ Of je nu een romantisch weekendje weg, of een cultuur- slash modetrip met vriendinnen in het vooruitzicht hebt, Parijs is de place to be. Elegance ging je voor en selecteerde haar favoriete adressen in de lichtstad. On y va!