Moederdagtip

Een geschikt moederdagcadeau is niet altijd even makkelijk. Ga samen high tea’en, verras haar met een mooi boek, een lekkere geur of met goede huidverzorging die aansluit bij haar huid en leeftijd. Elegance tipt! 

Collageen en elastine

Iedereen wil haar moeder natuurlijk zo lang mogelijk bij haar houden, maar logisch gevolg is dat ze, net als wij allemaal overigens, wel elk jaar ouder wordt. En jammer, maar helaas: ook huidveroudering is daarbij onvermijdelijk. Naarmate je ouder wordt, wordt de aanmaak van elastine en collageen namelijk minder en wordt het natuurlijke collageennetwerk losser. Daardoor neemt de tussencelstof in de huid af en worden de belangrijkste cellen van het bindweefsel in de huid steeds verder aangetast door de aanwezigheid van vrije radicalen.

Stimuleren

Doordat de aanmaak van elastine en collageen afneemt, wordt de stevigheid en elasticiteit van de huid ook minder. Gelukkig kan de aanmaak van die twee gestimuleerd worden. Zo zorgt Juvi-Lite van hannah voor een uitzonderlijk krachtige stimulans voor de aanmaak van elastine en collageen in de huid door de aanwezigheid van Sepi-lift. Dit ingrediënt maakt korte metten met veroudering doordat het het in de diepte aanpakt. Sepi-lift heeft namelijk een verstevigend en liftend effect, zorgt voor actieve bescherming in de huid en gaat, door een krachtige antioxidant werking, de strijd met de vrije radicalen aan. Daarnaast bevat Juvi-Lite een botanische werkstof, Matrixyl™ peptides, die de diepere huidlagen stimuleert, vooral de collageenproductie.

Resultaat

Door al deze werkzame stoffen, worden fijne lijntjes en rimpels verminderd, wordt de huid gelift en levert de crème een stevige, veerkrachtige en stralende huid op. De huid oogt dus, zonder irritaties, strakker en de toegevoegde vitamine E werkt sterk verbeterend op de huid en de onderliggende haarvaatjes. Daardoor zorgt het ook voor een goede doorbloeding en gezonde teint.

hannah Juvi-Lite, €47 (30 ml).

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.