7x de fijnste spots om nationale brunchdag te vieren

Croissants, eieren en een verrukkelijke Bloody Mary mogen niet ontbreken bij een brunch. Aanstaande zondag is het zover, dan is 't nationale brunchdag. Elegance zet haar favoriete locaties op een rij, om zondags te genieten met vrienden en familie.

7x de fijnste spots om nationale brunchdag te vieren

Teds all day brunch

Met vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Haarlem, zijn er genoeg plekken om te genieten van je brunch. Je kunt je volledig uitleven, want alle soorten brunch staan op de kaart. Denk aan yoghurt, salades, pancakes en taartjes. 

Frederikstraat 32, Den Haag

Stan & Co

Ben je fan van een brunch waarbij je niet hoeft te kiezen. Dat is bij Stan & Co namelijk niet nodig. Hier hebben ze namelijk alle soorten gerechten; van hartige bagels tot zoete taartjes. Ook Stan & Co is te vinden in verschillende Nederlandse steden, namelijk in Arnhem, Utrecht, Zeist en Amsterdam.

Ganzenmarkt 16A, Utrecht

Prinsenhof Grand Café

Grenzend aan het prestigieuze Prinsenhof hotel  ligt het bijbehorende grand café. Voor een luxe brunch met Groningse specialiteiten ben je hier aan het goede adres. Probeer eens de Chocoprins met chocolademousse en Groninger koekkruiden.

Martinikerkhof 23, Groningen

Pluk Amsterdam

Taartjes, taartjes en nog eens taartjes. Pluk Amsterdam is de ideale plek voor de zoetekauw. Brunchen kan hier met eieren, croissants, pancakes en met natuurlijk een heerlijke kop thee of versgeperste sap.

Reestraat 19, Amsterdam

Crème coffee and pastry

Het knusse Den Bosch kent net zulke gezellige restaurantjes. Bij Crème kun je genieten van smoothie bowls, yoghurt en pancakes. Een plek waar jong en oud zich thuis voelt.

Snellestraat 47, Den Bosch

Burgemeester Quicx

Het ultieme huiskamergevoel krijg je bij Burgemeester Quicx naast de entree van Château St. Gerlach. Houten spanten en eeuwenoude mergelmuren zorgen ervoor dat je even terug gaat in de tijd. Geniet hier van een verrukkelijke kop koffie met een taartje of huisgemaakte soep met ambachtelijk brood.

Joseph Corneli Allée 1, Valkenburg

De Broodbode

Vers gemaakte broodjes, tig soorten beleg en de lekkerste brownies van heel Nederland. De Broodbode heeft het allemaal. Het Enschedese concept is inmiddels te vinden op acht verschillende plekken in het oosten van het land, waaronder Deventer, Haaksbergen, Zutphen en Hengelo.

 Haverstraatpassage 70, Enschede