Win: 5x een maandabonnement van Cinemember

Lees ook

Het is dinsdag en dat betekent dat we een nieuwe winactie voor je hebben. Vandaag maak je vijf keer kans op een aflopend maandabonnement van CineMember. Doe snel mee!

CineMember: hét filmhuis thuis

Met streamingdienst CineMember heb je toegang tot meer dan 800 kwaliteitsfilms die je voor een vast bedrag per maand onbeperkt kan kijken. Denk aan titels als het prachtige 45 Years met Charlotte Rampling, de ijzerksterke thriller Den Skyldige of veelbekroonde (Oscar)films als Shoplifters, Carol, Werk Ohne Autor of Hable con Ella. En het mooie is: wekelijks worden er minimaal twee nieuwe titels toegevoegd!

Kijken doe je op je smartphone, tablet en computer óf op je televisie door middel van Google Chromecast of Airplay (Apple TV). Heb je een recente Smart TV van Philips, Samsung of LG? Dan kun je de films via de CineMember-app ook direct vanaf je televisie kijken. Hier vind je welke modellen worden ondersteund. Je kan je abonnement ieder moment stopzetten. Bekijk het aanbod op www.cinemember.nl

Doe mee!

Kans maken op een maand lang onbeperkt kwaliteitsfilms kijken? Vul onderstaand winformulier in en wie weet ben jij één van de vijf gelukkigen. Het abonnement stopt na een maand vanzelf. Succes!

Iedere dinsdag staat er een nieuwe, toffe winactie online. Blijf Elegance.nl/win daarom goed in de gaten houden.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

Bron: CineMember | Beeld: CineMember

Laatste nieuws

5x zalig eten in de Italiaanse hoofdstad

5x Zalig eten in Rome

Eten is onderdeel van de Italiaanse cultuur en waar kan dat beter dan in de eeuwenoude stad Rome? Daarom zetten we onze vijf favoriete restaurants op een rij voor de lekkerste koffie of een bord heerlijke pasta.
8x items die je niet mag vergeten tijdens je zakenreis

8 Items die je nooit mag vergeten tijdens een zakenreis

Vaak wil je tijdens een zakenreis zo min mogelijk spullen meenemen, maar deze acht dingen mogen absoluut niet ontbreken. Want ondanks dat het inpakken van een koffer makkelijk lijkt, toch blijkt het erg stressvol en worden deze dingen vaak vergeten.

Zie ook