De nieuwe Elegance ligt nu in de winkels!

Dit kun je verwachten in de buiten- en tuinenspecial.

nieuwe elegance

De nieuwe Elegance ligt in de winkel! Wat je kunt verwachten in de tuinen- en buitenspecial? Lees mee!

Mode

Groen, zand, kaki en bloemenpatronen in alle vormen en maten. Dit seizoen laten we ons inspireren door de natuur. En mocht je even iets anders willen, dan zit je met western looks en vrolijke strepen ook helemaal goed. Nu de lente is aangebroken, worden ook in de mode de bloemetjes buiten gezet. Overal stralen de vrouwelijke jurken, rokken, jumpsuits en co-ords met retro, moderne, minimale of all-over bloemprints. Zeg het deze zomer dus lekker met bloemen! Daarnaast onthult hoofdredacteur Hilde Veeren als kers op de taart ook nog eens haar favoriete items die jij – vanaf nu – ook zeker weten wilt hebben.

Interviews

Het was liefde op het eerste gezicht tussen Nadja Hüpscher (52) en Sander Roeleveld (51), al duurde het wel even voordat ze elkaar vonden. Wij spreken het koppel voor de rubriek Scènes uit een huwelijk waarin ze vertellen over de diepe dalen, dood en verdriet, maar ook over de gelukkig momenten in hun huwelijk. Verder spreken we Allison Janney over de Amerikaanse High society-serie Palm Royale, bellen we met Amy Ryan over de serie Sugar en praten we met Elsbeth Vermeulen: directeur bij Stichting De Oudertelefoon.

Tekst gaat verder onder de foto. 

Travel & lifestyle

Behalve het nieuwste woon-, travel- en culinieuws, nemen we een kijkje in het droomleven van Caroline Topat en haar gezin in Zuid-Afrika. Daarnaast spreken we de Vlaamse Karolien over haar boek Karola's Kitchen, vol met plantaardige gerechten. Verder vertellen we je hoe je je huis inricht als een échte Parisienne en verklappen we hoe jij je huis en tuin lenteproof maakt.

Kunst & cultuur

Je vindt zoals altijd de culturele tips op het gebied van film & tv, kunst, boeken en theater & muziek, maar ook de prachtige aquarellen over het plattelandsleven van kunstschilder Helen Allingham.

Beauty

Van parels op je toilettafel tot een parel van een föhn: zet jezelf dit seizoen lekker in het zonnetje! En vergeet dan niet om meteen een goede SPF te gebruiken. Wij praten je bij over je alle beauty musthaves voor de lente én zomer. Daarnaast vertelt niemand minder dan Oprah Winfrey alles over een gelukkig leven.

De nieuwe Elegance ligt nu in de winkels, dus haal hem snel in huis!