Waar let je op bij het kopen van een dildo?

Gelukkig hoef je je tegenwoordig niet meer te schamen als je een seksspeeltje koopt.

dildo kopen

Je eerste dildo kopen. Spannend! Gelukkig hoef je je tegenwoordig niet meer te schamen als je een seksspeeltje koopt. Integendeel! Het kopen van een dildo kan superleuk zijn.

Waar let je op bij het kopen van een dildo?

Vaak horen we dat ‘eerste keer’ shoppers in de winkel vragen om de "beste" dildo, maar "beste" is zo'n subjectieve term, al helemaal bij een dildo. Dit komt omdat onze seksuele reacties niet precies hetzelfde zijn; iedereen wordt op een andere manier gestimuleerd. Sommigen vinden vaginale insertie fijn, anderen houden ervan wanneer hun clitoris gestimuleerd wordt.

Houd in ieder geval rekening met het volgende wanneer je een dildo koopt:

- Het materiaal. Van welke materialen is de dildo gemaakt? Lichaamsveilig is het beste: siliconen, glas, roestvrij staal.
- Beoordelingen. Aangezien iedereen een andere ervaring heeft met dildo’s, kunnen de beoordelingen van hoe de dildo werkt voor andere gebruikers, anders zijn dan voor jou.
- Wil je een dildo of toch liever een vibrator? Of misschien wel allebei? Maak deze keuze voor jezelf. Allebei is stiekem toch wel leuk…

Overweeg om te beginnen met een budgetvriendelijke dildo.

Als je weet precies wat je wilt, kun je een duurdere dildo kopen. Anders is het misschien een idee om te beginnen met een minder dure dildo zodat het niet voelt alsof je praktisch al je geld stopt in een dildo die het misschien niet waard is op de lange termijn. Dit is vooral belangrijk omdat verschillende dildo’s een verschillende maat, vorm, grootte, dikte, lengte en buiging hebben. Het kan zijn dat je de ene stijl verkiest boven de andere, maar dit zul je nooit weten voordat je het probeert.

En vergeet niet dat je altijd een andere dildo kunt kopen. Zo moeilijk hoeft het ook weer niet te zijn, maak het jezelf niet te lastig. Kies gewoon een dildo die jij sexy vindt. Onthoud bij het experimenteren dat dit niet de enige dildo is die je de rest van je leven gebruikt. Er zijn zoveel geweldige seksspeeltjes om te proberen!

Lifestyle
  • Sexytoys
  • Sexytoys