Chanel introduceert exclusief accessoire: de PREMIÈRE SOUND watch

Tegenwoordig hoef je je telefoon niet meer bij je te hebben om van je favoriete muziek te genieten, aangezien je dit gewoon kun regelen via je smartwatch. Maar laten we eerlijk zijn, niet elk smartwatch past bij de stijlvolle outfits waar we ons zo graag in hullen. Chanel heeft hiervoor dé oplossing gevonden: de PREMIÈRE SOUND watch. Dit elegante accessoire bestaat uit een schitterend horloge, een chique sautoir-ketting mét een stijlvolle bedrade koptelefoon.  

Chanel

Klassieker in een modern jasje

De PREMIÈRE SOUND watch is een moderne herinterpretatie van het iconische PREMIÈRE-horloge dat zijn debuut maakte in 1987. Je kunt 'm herkennen aan zijn achthoekige kast, geïnspireerd op de dop van de legendarische No. 5 parfumfles, en de armband die doet denken aan de ketting van de welbekende CHANEL-tas.

In deze nieuwe versie blijft Chanel trouw aan de klassieke elementen van het PREMIÈRE-horloge, maar geeft er een eigentijdse draai aan. De PREMIÈRE SOUND beschikt namelijk over een leuke extra, namelijk: geïntegreerde oordopjes. Naast stijlvol is dit accessoire dus ook nog eens enorm praktisch!

Muse Lily-Rose Depp

Een accessoire als dit vraagt natuurlijk om een bijzondere muse. Hiervoor heeft het modehuis actrice en model Lily-Rose Depp weten te strikken. Nog leuker: de opnames voor onderstaande promotievideo vonden plaats in het appartement aan de 31 rue Cambon in Parijs – van niemand minder dan Gabrielle Chanel herself!

Wat het accessoire nog meer uniek maakt, is dat het niet alleen als horloge kan fungeren, maar dat je het ook als een stijlvol sautoir-sieraad om je nek kunt dragen. De geïntegreerde earphones zijn voorzien van een microfoon en afstandsbediening, waarmee je eenvoudig het volume regelt, media afspeelt en gesprekken aanneemt. Kortom: praktisch én elegant in één.

Mode
  • Chanel