Terugblik jaarhoroscoop 2020: weegschaal 23 september t/m 22 oktober

Wat beloven de sterren jou voor 2021? Dat lees je begin december in de nieuwste Elegance. Om het wachten te verzachten delen wij de horoscoop over 2020 nog een keer met je. Zijn de voorspellingen uit gekomen?

Terugblik jaarhoroscoop 2020: weegschaal 23 september t/m 22 oktober

Persoonlijk

In 2020 krijg je instrumenten aangereikt om beter te luisteren naar je intuïtie. Omdat je als Weegschaal nogal rationeel bent ingesteld kan dat in het begin wat lastig zijn, want je hebt toch het liefst harde feiten en keiharde onderbouwing. Maar 2020 betekent echt een omslag. Je kunt het gevoel hebben dat je wordt geleid door een onzichtbare hand bij het nemen van beslissingen. Die gaan dan compleet tegen je eigen gezonde verstand in (en de mening van anderen), maar ze pakken toch uitstekend uit, waardoor je straks met grote tevredenheid terug kunt kijken op dit jaar. Juist voor jou als Weegschaal, die zo graag anderen wil betrekken in al haar beslissingen, is het goed om tegen de stroom in te gaan en meer op jezelf te leren vertrouwen. Dat zorgt ervoor dat je steviger in je schoenen staat en er meer bevrediging uithaalt, want je durft het leven te leven dat jij wilt. Dat is veel leuker dan een halfslachtig bestaan, dat is opgebouwd uit grijze bankstellen en compromissen. Het kan ook zijn dat deze verandering je creatieve talenten meer naar de voorgrond laat komen. In bijna elke Weegschaal schuilt wel een kunstenaar of zangeres, als ze maar de moed heeft om naar een penseel of microfoon te grijpen. Dit jaar kan daarin bijzonder betekenisvol zijn, want intuïtie en zelfvertrouwen zijn nodig om jezelf de ruimte te geven om te experimenteren.

Liefde 

Ook je partner voelt de verandering. Je weet (nog) beter wat er in hem (haar) omgaat en soms weet je al wat hij gaat zeggen voordat hij het heeft gezegd. Dat kan hij wat ongemakkelijk vinden, vooral als hij iemand is die liever eerst een ervaring in zichzelf verwerkt, voordat hij er met jou over praat. Dat betekent binnen een vaste relatie dat er een proces op gang kan komen van verdieping en heling. Het kan ook zijn dat je partner een grote verandering doormaakt waar jij absoluut bij wilt zijn. Of dat je gevoelens krijgt voor een andere man en die gevoelens laten zich niet wegdrukken, want met Chiron is sprake van soulmates. Je kunt behoorlijk in de war raken als je probeert om je gevoelens op een rij te krijgen. Want je bent van nature trouw en eerlijk, maar als die pijl wordt afgevuurd op je hart, ben je zo weerloos als een kind.Voor singles lijkt zo’n boodschap welkom, maar ook dan komt de Grote Liefde niet zonder confrontaties en ingewikkeld emotionele situaties. Deze man is in staat het beste en het slechtste in jou naar boven te brengen. En omgekeerd geldt hetzelfde. Op momenten dat jullie beiden op je best zijn is dat onvergelijkbaar, een hemelse ervaring. Maar op de slechte momenten kan het ontzettend pijn doen. En wat je ook bedenkt, er is geen ontkomen aan.

Carrière 

Als je hart in brand staat, is het heel fijn als je op je werk wat meer ‘rust’ hebt, als het kantoor een plek is waar jij je kunt terugtrekken van al te veel huiselijke en persoonlijke turbulentie. Het ziet er naar uit dat de meeste Weegschalen inderdaad stabiliteit vinden in hun werksituatie. Dat is het goede nieuws.Het slechte nieuws is dat je dat eigenlijk helemaal niet leuk vindt. Bij de innerlijke vernieuwing die je doormaakt, passen werkzaamheden of een werkomgeving die daarbij aansluit en dat lijkt in 2020 steeds minder het geval. Je hebt steeds meer het gevoel dat er een diepe kloof gaapt tussen je werk-persona en je werkelijke ik. Is het goed om actie ondernemen? Als het niet anders kan omdat de omstandigheden je dwingen, kan het geen kwaad. Maar als jij het voor het zeggen hebt, is het beter te wachten tot 2021 als je wat meer gewend bent aan De Nieuwe Jij en alles wat er in je leven aan de hand is. Dat wil niet zeggen dat je ontwikkeling stil hoeft te staan. Je zou je kunnen oriënteren op een opleiding in een richting waarmee je verder wilt. En je kunt ook binnen je werk je vaardigheden verder aanscherpen, er is altijd ruimte om te groeien en je capaciteiten te laten ontwikkelen.