5x inspirerende thuiswerkplekken

Gillende kinderen, het getik op het toetsenbord van je partner of het gebrek aan nieuwe prikkels kan ervoor zorgen dat je tijdelijk toe bent aan een nieuwe omgeving. Rust en groen zijn een must om met een kalm hoofd én een dosis aan inspiratie terug naar huis te keren. Wij zetten de vijf mooiste accomodaties voor je op een rij.

5x inspirerende thuiswerkplekken

Back to nature

Wil je echt even ontsnappen aan het dagelijkse drukke bestaan? Dan moet je op één van de waddeneilanden zijn. Deze prachtige accommodatie, ontworpen door de prijswinnende architecten van Concrete A'dam, bevindt zich op Texel. De overvloed aan ramen geeft je toegang tot het wonderlijke uitzicht op de Prins Hendrikpolder. Je zult de vogels horen fluiten, zonnestralen voelen en genoeg ruimte hebben om compleet tot rust te komen. Extra leuk: je mag gratis gebruik maken van de fietsen, maak je hoofd leeg met een fietsroute door de adembenemende natuur die het eiland te bieden heeft.

Creativiteit ten top

Werken in een atelier. Dat klinkt toch als de perfecte locatie om je creativiteit op gang te laten komen. Deze 80 m² bungalow staat in een prachtige tuin van 2700 m² nabij het Brabantse Liempde. Ontwaak door de fluitende vogels, neem plaats aan de werktafel met het rustgevende uitzicht en sluit de avond af met een smaakvolle wijn voor de open haard...

Luxueus optrekje

Je eigen suite met een heerlijke bedstee, vrijstaand ligbad en fantastisch uitzicht over de Friese meren en weilanden. Dit appartement ligt in Westhem waar je ook regelmatig reeën kunt spotten! Maak je werkdag compleet met een privé wellness behandeling of boek een tochtje met een fluisterboot.

Idyllisch genieten

Na een rit over een slingerend bospad kom je aan bij dit heerlijke, knusse huis gelegen in het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dé perfecte plek om helemaal te ontspannen. Het huis bevat een goedgevulde boekenkast, openkeuken, studeerkamer met uitzicht op het bos en natuurlijk een heerlijke zitplek met open haard.

Puur genot

Deze duurzame wellness lodge is gelegen in Drenthe, wapserveen. Ervaar een puur en authentiek vakantiegevoel met de houtgestookte hottub en Finse sauna. Na de sauna klaar voor een stevige wandeling? Vanuit de accommodatie loop je zo het Holtingerveld natuurgebied in. Kortom: wanneer je hier verblijft klap je iedere dag uitgerust en gemotiveerd je laptop open. Let's begin!

Toe aan een werkdag in een nieuwe omgeving of een heerlijk weekend weg? Al deze fijne natuurhuisjes kun je boeken via deze link. Wanneer je een reservering plaatst komt er €1 ten goede aan lokale natuurprojecten in samenwerking met Staatsbosbeheer, Buitenfonds en Vogelbescherming Nederland.

Reizen
  • Lotte van Zijl