Win tickets voor het Collection discovery event van NATAN X Elegance

We geven twee keer twee kaartjes weg! 

Natan

Geweldig nieuws! Op donderdag 12 september organiseren wij een exclusief event samen met modehuis NATAN. Deze dag staat helemaal in het teken van stijl, aangezien je inzicht krijgt in de nieuwste herfstmode en -trends van 2024. Daarnaast is er de mogelijkheid om gezellig met team Elegance te proosten – en wie wil dat nou niet!

Cover onthulling

Ben jij geïnteresseerd in de nieuwste modetrends en – net als wij – dol op modehuis NATAN Couture? Omcirkel donderdag 12 september dan rood in je agenda, want dan heb jij kans op aanwezig te zijn bij het NATAN X Elegance Collection discovery event! Op deze dag onthullen we de cover van het september nummer van Elegance en staan de nieuwste herfstmode- en trends centraal.

Extra leuk: wij mogen twee keer twee kaartjes weggeven!

Fall/Winter collectie 2024

Benieuwd naar wat NATAN voor ons in petto heeft komende herfst? Hieronder vind je alvast een kleine sneak peek van de pret-a-porter Fall/Winter collectie van 2024:

Doe mee en win!

Team Elegance is uiteraard ook bij het evenement aanwezig, dus lijkt het jou leuk om gezellig met ons te proosten? Schrijf je dan vooral in en wie weet win je een ticket voor jou en je +1.

Mode
  • NATAN