De nieuwe Elegance ligt in de winkel!

De nieuwe Elegance ligt vanaf vandaag in de winkel! Dit kun je verwachten van onze speciale juwelenspecial.

elegance

Coverstar Lonneke

Lonneke Nooteboom laat in een juwelen-modeserie zien hoe je denim en diamanten perfect combineert. Jeans en een witte blouse zorgen ervoor dat sprankelende juwelen extra goed tot hun recht komen. Daarnaast showt Lonneke de nieuwste mode in jaren 50-stijl, speciaal gefotografeerd in het Amsterdamse Pillows Hotel. Als klap op de vuurpijl deelt ze ook nog haar Autumn/Winter modegeheimen met ons. Twee jaar geleden stond Lonneke al op de cover, en toen was de editie binnen twee dagen uitverkocht. Snel naar de winkel dus, als je dit niet wilt missen!

Juwelen

Juwelen staan centraal in deze editie van Elegance. Van koninklijke tiara’s en heuse kronen tot het Deense familiejuwelenhuis Ole Lynggaard. Daarnaast lees je alles over de nieuwste colliers, oorbellen en horloges in ons uitgebreide juwelennieuws. Ook deelt columniste Renée Koudstaal de sieradengeheimen van echte Parisiennes.

Interviews en kunst

Gooische Moeder Pauline en haar man Harmen delen hun liefdesverhaal en nemen ons mee terug in de tijd. Van verliefde tortelduifjes tot de uitdagingen van het ouderschap; het stel deelt hun verhaal. Ook vragen we Katinka van Grinsven Berretty het hemd van het lijf over haar carrière als juwelier.

Wie nog zo lang mogelijk wil genieten van buiten eten of koken – onder een afdank bijvoorbeeld – heeft veel aan de recepten van Julie Minne die ze in ons culinaire interview prijsgeeft. Iemand een knolselderijschijfjes van de bbq?

Travel & cultuur

Nog een paar vrije dagen over en geen idee waar je naartoe moet? Wat dacht je van Singapore! In haar reisverslag geeft Elegance’s Marique alle tips en tricks voor een onvergetelijke paar dagen op deze prachtige bestemming. Van culinaire hotspots, tot de beste cocktail van het land, en van shoppen in Indiase sferen tot rondcrossen op een scooter. Aanrader!

Wist je dat in het pand van de Apple Store aan het Amsterdamse Leidseplein vroeger een van de chicste warenhuizen van Nederland gehuisvest was? Je leest alles over modewalhalla Hirsch & Cie; van de opkomst, de elite klanten en de uiteindelijke ondergang.

Verder, zoals altijd, weer heerlijke suggesties voor op je to read, to watch en to listen-lijstje. En als we een tip mogen geven: mis vooral de film Poison niet!

Mode & beauty

Naast al die sprakly juwelen staat het nummer, zoals je van ons gewend bent, ook vol heerlijke herfstmode. Roze maakt een verrassende comeback deze winter en zwart kant doet het goed op alle feesten en partijen die er straks aankomen. En een favoriet: de zachte breisels waarmee je het komende seizoen gegarandeerd warm blijft.

Lifestyle
  • Alina Krasieva