Je huid verbeteren na schade van de zon, wij weten hoe

Hyperpigmentatie, de donkere vlekken die ontstaan door een overmatige productie van melanine, is een veelvoorkomend effect van zonschade aan de huid. Daarnaast kunnen ook fijne lijntjes, rimpels en een oneffen huidtextuur duidelijker zichtbaar worden. Kortom: na de zonnige zomer kan je huid wel wat extra liefde gebruiken. Gelukkig weten wij dé manier waarop je dit kunt aanpakken.

huid verbeteren

Huidherstel van binnenuit

Heb jij last van hyperpigmentatie? Vervelend! Het kan lastig zijn om deze huidaandoening te behandelen en weer een egale teint te krijgen, maar met de juiste aanpak is het wél mogelijk. ZO Skin Health biedt producten en protocollen die speciaal zijn ontworpen om een gezonde huid te creëren en te behouden. Dit betekent vrij van huidaandoeningen zoals hyperpigmentatie, vroegtijdige veroudering, acne en rosacea. Deze producten werken op cellulair niveau, wat betekent dat je huid van binnenuit herstelt. Het resultaat? Een gezonde, stralende huid zónder huidproblemen.

Je eigen protocol op maat

De producten van ZO Skin Health zijn rijk aan actieve ingrediënten in hoge concentraties en worden uitsluitend aangeboden bij erkende ZO-behandelaars, waaronder (cosmetische) artsen, huidtherapeuten, dermatologen en schoonheidsspecialisten. Na een uitgebreide huidanalyse stelt je behandelaar een persoonlijk thuisprotocol samen, afgestemd op jouw specifieke huidwensen en doelen.

Elk Protocol begint met de Getting Skin Ready-behandeling, een eenvoudig maar krachtig 3-stappenplan bestaande uit reinigen, exfoliëren en tonen. Deze behandeling bereidt je huid perfect voor op de actieve producten die zich richten op jouw specifieke huidprobleem.

De grootste veroorzaker van huidproblemen

Een grote boosdoener van huidproblemen is talg. Het minimaliseren van talg maximaliseert de resultaten voor het herstel van de gezondheid van de huid. Complexion Clarifying Serum met wateroplosbare salicylzuur is een musthave voor iedere huid.

Hyperpigmentatie behandelen

De basis voor een gezonde huid is een sterke huidbarrière. Je huidbarrière beschermt je huid niet alleen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, maar zorgt er ook voor dat je huid al het ‘goede’, zoals vocht binnenhoudt. Daily Power Defense is een krachtig serum vol antioxidanten en versterkt dus die o zo belangrijke huidbarrière. Hierdoor blijft de huid vanuit zichzelf gehydrateerd en heb je geen aanvullende moisturizers nodig! Wil je hyperpigmentatie gericht aanpakken? Dan wordt het Protocol uitgebreid met verhelderende producten zoals Brightalive Non-Retinol Skin Brightener en Retinol Skin Brightener, die je teint egaliseren en de aanmaak van nieuw pigment blokkeren om toekomstige schade te voorkomen.

Huidtherapeuten geven aan: “Vaak hebben mensen al alles geprobeerd voordat ze met ZO Skin Health starten.” En deze mensen komen altijd terug omdat er zulke goede resultaten geboekt worden.

Zonbescherming

Als je huid eenmaal weer mooi, egaal en stralend is, wil je dat natuurlijk zo houden. Het geheim? Goede zonbescherming, en dat het hele jaar door, niet alleen in de zomer. Dit helpt je huid gezond te blijven. ZO Skin Health biedt zonbescherming in allerlei varianten, van getint tot volledig transparant, zodat je altijd de perfecte match vindt!

Beauty
  • ZO Skin