Weekendtip: pop-up The Collector The Hague x Mr. Sam Asian Bistro

Dit weekend houdt het lifestyle boutique hotel, gevestigd in Den Haag, een culinaire staycation. Je wordt in de watten gelegd met verschillende tentoonstellingen, krijgt een drie-gangen-diner voorgeschoteld van een ware chefkok én uiteraard verblijf je in één van de heerlijke kamers voor een optimaal ontspannen weekend.

Weekendtip: pop-up The Collector The Hague x Mr. Sam Asian Bistro

Culinair hoogstandje

Met de huidige maatregelen vallen veel activiteiten weg en daar worden de weekenden helaas niet leuker op. Het hotel heeft hier iets op bedacht en focust zich op coronaproof culinaire staycations met o.a diners onder leiding van verschillende chefs. Dit keer is het de beurt aan chefkok Mr. Sam van de Mr. Sam Asian Bistro. Zit jij dit weekend aan een Ebi Tempura roll, de Korean BBQ Shortrib of aan de coconut creme brûlée? Het hotel werkt met timeslots waardoor de drukte beperkt zal blijven, maar als je je toch niet prettig voelt kan het diner ook op een van de luxueuze kamers worden genuttigd. Extra leuk: het hotel beschikt over verschillende historische en moderne kunst collecties die te bewonderen zijn tijdens je verblijf.

De staycation vind vrijdag 23 tot zaterdag 24 oktober en vrijdag 30 tot zaterdag 31 oktober plaats. Arrangement inclusief diner + overnachting voor twee personen is €195 euro. Dus lastminute nog opzoek naar weekend plannen? Klik dan hier voor meer informatie of om te reserveren.

Kunst & Cultuur
  • Lotte van Zijl