Trap het nieuwe jaar af met een huiddetox

Nu het einde van het jaar in zicht is, heb je vast weer fantastische voornemens bedacht. Echter blijken deze in de praktijk snel na de jaarwisseling alweer van de baan te zijn. Zonde, want er zijn ook voornemens die wél goed vol te houden zijn, zoals een huiddetox bij hannah. Neem jezelf daarom eens voor om je huid in het nieuwe jaar te vertroetelen en het alle aandacht en liefde te geven die het verdient. 

Een mooie, gezonde en vitale huid begint bij een consequente, twee-dagelijkse reiniging. Naast het gebruik van een hydrofiele reinigingsmilk of –olie en bijpassende lotion, heeft de huid behoefte aan een regelmatige dieptereiniging om stralend, fris en zuiver voor de dag te komen. Zeker wanneer je een onzuivere of vette huid hebt, last hebt van irritaties of een gevoelige huid, biedt de hannah Cleansing Clay uitkomst!

Ontgiftend kleimasker

De Cleansing Clay is een diep reinigend ‘detoxmasker’ op basis van natuurlijke, mineraalrijke kleisoorten. Al sinds de oudheid staat natuurlijke klei bekend vanwege de ongekend krachtige reinigende en zuiverende eigenschappen ten aanzien van de huid. Dit masker is samengesteld op basis van een synergetische mix van de 100% natuurlijke kleisoorten kaolien en bentoniet.

Fris, zuiver en gezond

De Cleansing Clay is geschikt voor iedere huid die behoefte heeft aan een regelmatige dieptereiniging, maar met name voor de onzuivere en/of vettere huid, maar vanwege de ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen is het product ook zeer geschikt voor een gevoelige en zelfs een geïrriteerde huid. In tegenstelling tot andere kleimaskers wordt de Cleansing Clay niet hard, dus na het aanbrengen, inwerken en verwijderen van het masker, voelt de huid zacht en comfortabel aan en ziet deze er ook egaler uit. Dankzij de geactiveerde doorbloeding is ook de teint verbeterd. Dagelijks of 2-3x per week, dat bepaal jezelf. Het zorgt er in ieder geval voor dat je weer stralend, fris en zuiver voor de dag komt en je huid er gezond en vitaal uitziet!

hannah Cleansing Clay 40ml/€36,00

Voor meer informatie kijk op www.hannah.nl

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.