Hét ultieme me-time cadeau: de hannah Xperience

11 november is het zover, dan is het internationale vrijgezellendag - ook wel bekend als Singles Day. De dag is in 't leven geroepen om het vrijgezellenbestaan te vieren. En we weten allemaal; een feestje is niet compleet zonder cadeau. Aan je vrijgezellen zelf dus. Maar wat? Elegance helpt je op weg met de inspiratie voor hét ultieme me-time cadeau...

Hét ultieme me-time cadeau: de hannah Xperience

Tijdens de hannah Xperience trakteert de huidcoach op een effectieve behandeling en persoonlijk productadvies met huidverbetering als resultaat. De behandeling begint met een uitgebreide huidanalyse. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de Skin Analyzer en zal de huidconditie gemeten worden op het vochtgehalte, vetgehalte en pH-waarde. Naar aanleiding van de huidanalyse, -meting en een intakegesprek, start de huidcoach met de huidverbeterende behandeling, waarbij de producten worden afgestemd op de huid en de befaamde hannah bindweefselmassage wordt toegepast.

Fijne kneepjes van het vak

De felbegeerde hannah bindweefselmassage is uniek in haar soort. De originele massage, die alleen uitgevoerd mag worden door specifiek geschoolde hannah huidcoaches, zorgt dat het onderliggende bindweefsel in de huid gestimuleerd wordt door middel van diverse, intensieve massagetechnieken. De huiddoorbloeding wordt gestimuleerd, de huidstructuur verbetert, blokkades worden gereduceerd en het bindweefsel verstevigt. Hierdoor wordt de algehele huidconditie geoptimaliseerd en worden fijne lijntjes, rimpels en zelfs littekens beduidend verminderd. De huid is door de bindweefselmassage ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen en voor een beter transport van zuurstof te zorgen, wordt de werkzaamheid en de effectiviteit van serums en crèmes bovendien vergroot.

Het is een zeer succesvolle, ambachtelijke en resultaatgerichte behandeling. Er wordt altijd gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem waarbij een duurzaam resultaat wordt beoogd. Uit de huid halen wat potentieel aanwezig is door de juiste producten met deze intensieve en vooral effectieve massage te combineren bereikt de huidcoach het beste resultaat. De bindweefselmassage werkt niet alleen huidverbeterend, het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

Welke reële resultaten kun je verwachten?

* Verbetering van de huidconditie* Stimulatie van de huiddoorbloeding* Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel* Verbetering van de huidstructuur en huidteint* Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens* Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen

Huidverbetering op maat

Om de verbetering van de huid langdurig te behouden, is het noodzakelijk om het gebruik van de producten thuis voort te zetten. Bij de hannah huidcoach worden de producten speciaal afgestemd op je huid, want iedere huid is uniek. De allerbelangrijkste reden voor een mooi resultaat is namelijk het zeer consequent opvolgen van de adviezen van de huidcoach.

hannah bindweefselmassage vanaf 90 euro - www.hannah.nl