Dit serum zorgt ervoor dat je geen onrustige huid van je mondmasker krijgt

Een waar wondermiddel!

Maskne

Subtiel beige, opvallend rood of met een printje; het mondmasker is inmiddels een fashion item geworden. Maar, daar is je huid alles behalve blij mee. Maskne is een heuse term geworden en dat moet aangepakt worden!

Maskne

Behalve dat het noodzakelijk is, kan een leuk mondkapje je outfit tegenwoordig net die extra touch geven. Minder fijn is dat het onder dat lapje stof gaat broeien, waardoor er een nieuwe kwaal is ontstaan: maskne. Oftewel, acne op de plek van je masker. Aangezien mondkapjes voorlopig nog onderdeel van ons leven zijn, is hannah aan de slag gegaan om een serum te ontwikkelen dat een gevoelige, onzuivere of geïrriteerde huid door het veelvuldig dragen van mondkapjes te verminderen en te voorkomen.

Maak kennis met het hannah BeYOUty Serum. Hierin worden verschillende, effectieve ingrediënten zoals cannabidiol, Niacinamide en Ferulic Acid gecombineerd waardoor de huidproblemen bij de kern worden aangepakt. Ook wordt de huid beschermd tegen schadelijke invloeden van onder andere luchtvervuiling, UV- of infraroodstraling en dus mondkapjes.

Onrustige huid

Geen last van Maske? Lucky you! Maar ook dan is het BeYOUty Serum nog steeds een fijn product om te hebben. Iedere gevoelige of geïrriteerde huid heeft namelijk baat bij het product. Krijg jij snel puistjes, rode vlekken of een geïrriteerde huid? Het serum brengt de talgklierfunctie in balans en kalmeert de huid waar nodig, waardoor onzuiverheden, irritaties en de gevolgschade hiervan zichtbaar zullen verminderen. Ook vertraagt het het huidverouderingsproces doordat de natuurlijke huidbarrière wordt versterkt. Is dat even mooi meegenomen! Ook niet onbelangrijk: het is een uitkomst voor de gepigmenteerde huid, waarbij de kleinste beschadiging al een blijvende vlek kan achterlaten.

Benieuwd geworden? Je koopt 'em hier.

Beauty
  • hannah
  • BrunoPress
  • YouTube/hannah