Isa Hoes weer aan het daten: ‘Ik vind het doodeng’

"Dating-apps vond ik vreselijk"

Isa Hoes (56) zit beter in haar vel dan ooit. Ze is genezen van borstkanker, veranderde haar levensstijl en denkt langzaam weer aan een nieuwe liefde. “Ik vind het doodeng, want stiekem hoopt het kleine meisje in mij dat ze haar prins gaat tegenkomen”, vertelt ze aan Beau Monde.

Dating-apps

Isa heeft sinds het overlijden van Antonie nooit meer een serieuze relatie gehad. Maar ze staat er wel weer voor open. “De afgelopen jaren heb ik het wel geprobeerd en op dating-apps gezeten. Dat vond ik vreselijk”, legt ze uit. Dat had er vooral mee te maken dat ze als bekendheid werd gezien door mannen. “Ik geloof heel erg dat dingen op je pad komen als het zover is. Dat gevoel heb ik ook met een man. En als het niet is, dan is het niet zo.”

Chemie

Dates zijn er wel geweest, een stuk of vijf. Met de laatste was Isa drie maanden samen, maar hij was het toch niet. “Al die ontmoetingen vind ik heel interessant. Ze hebben me allemaal iets gebracht.” Nu staat ze ingeschreven bij een echt dating-bureau. “Nu gaan zij op zoek naar een man die bij mij past”, legt ze uit. “Voor mij is het belangrijk dat iemand sterk in zijn schoenen staat op allerlei vlakken. Hij moet ook mijn bekendheid aankunnen, maar het niet te interessant vinden. Verder moet hij het financieel goed voor elkaar hebben. Daar ben ik inmiddels heel duidelijk in, want ik heb totaal geen zin om een man te onderhouden. Verder moet er natuurlijk chemie zijn, iets wat je niet kunt omschrijven. Helaas is er nog niks uitgekomen.”

Maatje

Bestaat die tweede grote liefde, na Antonie, eigenlijk wel? Jarenlang dacht ze van niet, maar dat is nu anders. “Ik kan op mijn 80ste nog iemand tegenkomen met wie ik het heel leuk kan hebben. Ik weet nu dat alles kan. Daar geloof ik echt in”, aldus Isa. “Als je jong bent, heb je een biologische klok en denk je erover na of die potentiële man een vader van jouw kinderen kan zijn. Dat is een ander soort man dan ik nu verlang. Ik verlang nu naar een maatje met wie ik samen oud kan worden.”

Bron: Beau Monde | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws

restaurants

6 Trucjes van restaurants waardoor je meer uitgeeft

Buiten de deur eten is iets wat velen zien als een luxe gelegenheid, en het kan ook nog eens best prijzig zijn. Want met een flesje wijn (of twee,) een voor-, hoofd- en nagerecht én nog wat fooi toe, loopt zo'n avondje dineren al snel flink in de kosten. Maar wist je dat restaurants ook nog eens gebruik maken van kleine trucjes, waardoor jij onbewust nóg meer geld uitgeeft? Je lees ze hieronder.