Isa Hoes laat afgetraind lichaam zien op Instagram

'Het was het helemaal waard!'

Isa Hoes was de afgelopen weken druk in de weer met sporten, en dat werpt nu zijn vruchten af. In zes weken tijd is de schrijfster maar liefst acht kilo afgevallen. Het resultaat deelt ze trots op Instagram.

Acht kilo

De afgelopen weken heeft Isa de trainingsmethode Dag één gevolgd, waarbij je op dag één langsgaat bij een trainer en in de zes weken daarna vanaf een afstand wordt begeleid tijdens het sporten. En met succes, want Isa is niet alleen acht kilo afgevallen, maar ook centimeters van haar omvang kwijt én haar metabolische leeftijd wordt nu op 35 jaar vastgesteld.

Killerbody

En daar is ze trots op, deelt ze op Instagram. “Het was pittig, maar eigenlijk toch ook best ‘makkelijk’. Lekker ook! Je fit voelen, lekker in je vel zitten, dat alles weer fijn zit en leuk staat… Het was het helemaal waard.” De actrice showt haar killerbody in een nieuwe fotoshoot, en wat ziet ze er prachtig uit!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DAG ÉÉN (@dageen.nl)

Aan je gezondheid werken

Isa is niet de enige die deze methode heeft gebruikt om wat kilo’s kwijt te raken. Heleen van Royen heeft het namelijk ook gedaan. Toen raakte zij in 8 weken 10 kilo kwijt. “Zelfs op mijn leeftijd, ik ben 58, kan je gewoon nog aan je gezondheid werken”, vertelde ze destijds aan RTL Boulevard.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws