Victoria Beckham lanceert een budgetproof collectie met Mango

De samenwerking waarvan we niet wisten dat we die nodig hadden!

Los Angeles Premiere Of Vertical Entertainments 'Lola'

Als we aan Victoria Beckham's stijl denken, denken we aan classy maar comfortabele outfits. Dat is ook precies waar haar gloednieuwe collectie in samenwerking met Mango uit bestaat. De 50-jarige heeft de handen ineen geslagen met het Spaanse fashionmerk en de collectie is nú verkrijgbaar.

Eigen collectie

Victoria Beckham heeft zich de afgelopen jaren een waar stijlicoon getoond. Menigeen wil bij ieder kiekje weten waar Vic haar outfits heeft geshopt. De beautygoeroe lanceert nu zélf een fashionable en tevens ook betaalbare collectie met Mango.

De samenwerking tussen Victoria en Mango is speciaal in het leven geroepen voor de 40e verjaardag van Mango. Tevens is het de laatste samenwerking in de reeks van collabs. Eerder lanceerde de winkel al collecties met Simon Miller, Camille Charrière en Pernille Teisbaek.

Live

Gisteren is de langverwachte collectie met Victoria dus live gegaan. "Modern femininity meets enduring quality and timeless elegance", schrijft Mango bij een sneak peek van de collectie op Instagram.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door MANGO (@mango)

Van blazers tot aan pantalons en van trench coats tot aan maxi jurken...

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door MANGO (@mango)

Inspiratie

De collectie is geïnspireerd op de film La Piscine (1969) met Jane Birkin in de hoofdrol. De stijl uit de jaren 70 zien we er dus goed in terug. Het resultaat is een beknopte selectie van elegante en comfortabele basisstukken die in vrijwel elke garderobe passen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door MANGO (@mango)

De prijzen van de collectie wijken niet veel af van wat we van Mango gewend zijn. De items liggen gemiddeld tussen de 50 en 300 euro. Wees er snel bij, want wij voorspellen dat de collectie binnen no-time uitverkocht zal zijn!

Bron: Glamour UK | Beeld: Instagram, NL Beeld

Mode
  • Victoria Beckham arrives at the Los Angeles Premiere Of Vertical Entertainment's 'Lola' held at the Regency Bruin Theatre on February 3, 2024 in Westwood, Los Angeles, CA, USA. Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/ABACAPRESS.COM