Voormalig SP-leider Lilian Marijnissen kondigt zwangerschap aan

Heugelijk nieuws!

NFF2023 Gouden Kalveren Gala - Rode Loper

Heugelijk nieuws voor voormalig SP-leider Lilian Marijnissen. De voormalig politicus kondigde gisteren namelijk aan dat ze in verwachting is van haar eerste kindje!

Babynieuws

Lilian is in oktober uitgerekend. "Wat een geluk. Zo dankbaar. In oktober verwachten we een kleintje. Die alvast even naar jullie zwaait! 🤍",schrijft Lilian bij een selfie van haar en haar vriend Joeri Jansen. Op de tweede foto zien we een foto van de echo, waarop de kleine spruit al daadwerkelijk een armpje in de lucht houdt. Hoe lief!

Lilian liet afgelopen december weten dat ze de politiek verlaat. In januari verklapte ze in De Oranjewinter dat ze een nieuwe relatie heeft, maar wie de gelukkige was hield ze lange tijd geheim. Toch zet ze hem nu in het zonnetje bij de aankondiging van hun kindje.

Reacties

In de comments wordt het stel overspoeld met felicitaties. Zo laten onder meer Helene Hendriks, Ruud de Wild, Heleen van Royen en Rob Jetten felicitaties achter. Namens Elegance ook van harte gefeliciteerd!

Politiek zat in de genen van voormalig SP-lijsttrekker Lilian Marijnissen; ze werd met 17 jaar het toen jongste raadslid ooit van Nederland. Sinds haar exit uit de politiek geniet Lilian vooral lekker van haar vrijheid (inclusief tripjes naar Feyenoord). Afgelopen februari vertelde ze aan tafel bij Veronica Inside dat ze nadacht over een tv-carrière en daarover zelfs al gesprekken had gevoerd. We wachten rustig af!

Bron: AD, Libelle | Beeld: NL Beeld, Instagram

Personality
  • 29-09-2023, Stadsschouwburg Utrecht, NLD. NFF2023 Gouden Kalveren Gala - Rode Loper. Op de foto: Lilian Marijnissen. Foto: NL Beeld / David Heukers